[Žinios trumpai] Arestovičius apkaltino Vokietiją dėl stipriai pablogėjusios situacijos fronte - rusai tikrai perima iniciatyvą ir kaip su tuo susiję vokiečiai (Video)  ()

Oleksejus Arestovičius sakė, kad Rusija turi taktinę sėkmę Lysichansko-Severodonecko kryptimi.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-26 [Žinios trumpai] Arestovičius apkaltino Vokietiją dėl stipriai pablogėjusios situacijos fronte - rusai tikrai perima iniciatyvą ir kaip su tuo susiję vokiečiai (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vokietija kalta dėl to, kad Rusijos Federacijos kariams dabar Luhansko srityje taktiškai sekasi. Bundestagas (Vokietijos parlamentas) laiku nesuteikė Ukrainai žadėtos karinės pagalbos.

Tai pareiškė prezidento patarėjas Oleksejus Arestovičius pokalbio su Rusijos žmogaus teisių aktyvistu Marku Feiginu metu.

„Būkime atviri: Rusijai dabar taktiškai sekasi Lysichansko-Severodonecko srityje. Kuo tai paaiškinama? Vokiečių sąskaita“, – pareiškė Arestovičius.

Jis priminė, kad ginklai, už kurių siuntimą balsavo Bundestagas, į Ukrainą neatkeliavo.

„O jei būtų 50 „gepardų“, 100 „marderių“ (pėstininkų kovos mašinos), haubicų ir pan., padėtis būtų toli gražu ne tokia, kokia yra dabar“, – reziumavo patarėjas.

 

Gegužės 12 dieną tapo žinoma, kad dėl vyriausybių nesusipratimų vėluoja Vokietijos žadėtų ginklų  perdavimo Ukrainai procesas. Konkrečiai – priešlėktuvinės savaeigės sistemos „Gepard“ atsiuntimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(30)
(7)
(23)

Komentarai ()