[Žinios trumpai] Rusai jau bijo „Zaporožės keršytojo“ - numušė trečią Rusijos atakos lėktuvą, apie jį jau kalba priešas radijo pokalbiuose  ()

„Aš numušiau ne „jau“ tris lėktuvus, o tik tris lėktuvus ir naikinsiu juos tiek, kiek reikės – iki mūsų pergalės!“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos nacionalinės gvardijos šauktinis, vadinamas „Banditu“, naudodamas nešiojamąją priešlėktuvinių raketų sistemą Igla, Zaporožės srityje numušė Rusijos atakos lėktuvą Su-25. Jo sąskaitoje jau yra trys tokie „paukščiai“.

Apie tai praneša Vidaus reikalų ministerija.

„Nacionalinės gvardijos šauktinis, slapyvardžiu Bandit, Zaporožės srityje, sumaniai panaudodamas Igla MANPADS, per pusantro mėnesio jau numušė 3 priešo lėktuvus. Kitas Rusijos kovinės atakos lėktuvas SU-25 Grach buvo numuštas jaunuolio gegužės 29 d.“, – rašoma pranešime.

Vidaus reikalų ministerija šauktinį vadina „Zaporožės keršytoju“ ir sako, kad, sprendžiant iš perimtų priešo pokalbių, jis kelia okupantams baimę.

„Aš numušiau ne „jau“ tris lėktuvus, o tik tris lėktuvus ir naikinsiu juos tiek, kiek reikės – iki mūsų pergalės!“, – užtikrintai pažymi krašto gvardietis.

Sovietų MANPADS „Igla“ per kautynes ​​Ukrainoje yra labai efektyviai naudojamas ginklas. Anksčiau buvo pranešta, kad Nacionalinės gvardijos karininkas Zaporožės srityje iš Iglos MANPADS pataikė į Rusijos lėktuvą, kurio vertė 11 mln.

 

Tuo pat metu Lugansko srityje Lvovo desantininkai su Igla numušė rusišką Su-25. Su Igla numuštas ir rusiškas naikintuvas Su-34 už 40 mln. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(86)
(0)
(86)

Komentarai ()

Susijusios žymos: