[Žinios trumpai] Kelionės į Kyjivą metu sūloma pagrobti NATO lyderius ir juos pristatyti į Maskvą „apklausai“ (Video)  (1)

Kiekvieną sykį Kremliaus ruporai vis moka nustebinti savo naujausiais „perliukais“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos politikas Olegas Morozovas per nacionalinę televiziją sakė, kad jis fantazuoja apie užsienio vyriausybės pareigūnų, vykstančių į Kyjivą susitikti su Ukrainos prezidentu Volodymyru Zelenksiu, pagrobimą.

Rusijos Valstybės Dūmos, Rusijos parlamento žemųjų rūmų, narys Morozovas pasirodė valstybiniame televizijos kanale „Rossija-1“, kalbėdamas su kolegija apie savo svajonę pagrobti Vakarų lyderius.

Socialinėje žiniasklaidoje pasidalintame televizijos programos klipe, kurį pateikė „Russian Media Monitor“, Morozovas kreipiasi į grupę propagandistų, kurioje yra dar penki žmonės, iš kurių vienas yra laidos vedėja Skabejeva.

„Sugalvojau pasakos scenarijų, kad artimiausiu metu kažkuris NATO šalies karinis pareigūnas traukiniu į Kyjivą keliaus susitikti su Zelenskiu ir niekada ten nepateks“, – sako Morozovas. „Bet vietoj to jie atsidurs kažkur Maskvoje".

Tada televizijos laidų vedėja Olga Skabejeva klausia, ar rusai pagrobs Vakarų lyderius. Morozovas patvirtino, kad taip ir bus.

„Taip. Ir tada išsiaiškinsime, kokius įsakymus jis davė, už ką kas atsakingas", – priduria jis, o kitas laidos svečias narys šypsosi išgirdęs jo žodžius.

 

„Beje, nemanau, kad tai taip toli“, – priduria Morozovas. „Pripratome, kad pasaulis kažkaip funkcionuoja, bet po vasario 24-osios jis veikia kitaip. Šiame pasaulyje yra naujos taisyklės. Kiekvienas karinis pareigūnas, norintis rytoj vykti į Kyjivą, turėtų pagalvoti, ar jis gali pabusti Maskvoje“.

 

Kai kitas diskusijos dalyvis ironiškai užsiminė, kad kai kurie Vakarų lyderiai iš tikrųjų gali „svajoti pabusti Maskvoje“, Morozovas atsakė, kad jie tikrai nesvajoja apie teismą Maskvoje.

Neaišku, už ką galimai pagrobti Vakarų lyderiai gali būti teisiami – Morozovas nenurodė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(7)
(-5)

Komentarai (1)