[Žinios trumpai] Tai būtų žiaurus smūgis Rusijai! Ekspertas įvertino Ukrainos galimybes apsupti Rusijos karius prie Kryvyj Riho  ()

Olegas Ždanovas įvertino Ukrainos gynėjų, kurie tęsia puolimą Chersono ir Kryvyj Riho kryptimis, galimybes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Olegas Ždanovas įsitikinęs, kad Ukrainos kariai gali „perpjauti“ užpuolikų grupę dešiniajame Dniepro krante.

Žinomas karinis ekspertas Olegas Ždanovas įvertino Ukrainos gynėjų, kurie tęsia puolimą Chersono ir Kryvyj Riho kryptimis, galimybes.

Savo nuomonę jis išsakė interviu TSN.

„Šansai ten labai dideli. Pažiūrėsime“, – sakė ekspertas.

Ždanovas įsitikinęs, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos gali „perpjauti“ Rusijos kariuomenę dešiniajame Dniepro krante ir paimti juos į „katilą“.

„Mes turime galimybę „perpjauti“ šį placdarmą,  esantį dešiniajame Dniepro krante, per pusę. Ir tada  Kryvyj Rihe Rusijos karių grupė iš tikrųjų gali atsidurti katile, apsupta. Ten yra vienintelis tiekimo taškas – Kachovsko hidroelekektrinė, per kurią būtų galima kirsti Dnieprą, o  toliau tik irklais, tik valtimis, mums tai būtų svarbu ir paranku“, – sakė jis.

„Jei mes tikrai išardysime šią grupę, tai užeisime iš šiaurės į Chersoną, o jie kasa apkasus iš Chersono vakarų. Taigi tai labai gera strateginė vieta", - pridūrė Ždanovas.

 

Anksčiau buvo pranešta, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos pradėjo kontrpuolimą pietuose, įsibrovėliai patyrė nuostolių ir ginasi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(43)
(0)
(43)

Komentarai ()

Susijusios žymos: