Kinijos turgelio stebuklai: adapteris su 3 USB jungtimis ir net greituoju įkrovimu, mobilus LED šviestuvas „UltraFire W-51“ su baterija ir magnetiniu paviršiumi, ir dar nematytas USB kabelis su keičiamais antgaliais  ()

Kinijos Naujieji metai (šiais metais prasideda vasario 16 d.) kinams yra viena svarbiausių švenčių. Šiuo laikotarpiu (ši šventė trunka 15 dienų) kinai į šalį atideda visus įprastus kasdienius darbus, todėl šiokia tokia ramybė įsivyrauja net ir Kinijos elektroninėse parduotuvėse.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vis dėlto šiai progai paminėti skirtų išpardavimų norint tikrai galima atrasti. Pavyzdžiui, „Gearbest Top Merchant Stores“ išpardavimas pasiūlymų gausa nors ir yra gana kuklus, tačiau intriguoja dėl tos priežasties, nes jame šį kartą pristatomi itin praktiški smulkūs aksesuarai.

„Gocomma 3“ adapteris su trimis USB jungtimis

Jeigu turite daug elektroninių įrenginių, kurie yra įkraunami naudojant standartinį USB adapterį, tai greičiausiai galite susidomėti ir šią savaitę vos 5 eurus kainuojančiu „Gocomma 3“ adapteriu su trimis USB jungtimis.

Šiuo atveju svarbu pabrėžti, kad „Gocomma 3“ adapterio dvi USB jungtys geba užtikrinti maksimalią 2,4 A išėjimo srovę prie 5 V įtampos. Tuo tarpu trečioji jungtis ypatinga tuo, nes yra suderinama su „Quick Charge 3.0“ techniniu sprendimu.

Pastarasis sprendimas naudingas dėl tos priežasties, nes suteikia galimybę išėjimo įtampa varijuoti 3,6 – 12 V ribose, kas šiuo atveju taip pat leidžia turėti net tris skirtingus išėjimo srovės stiprumus (3 A, 2 A, 1,5 A).

Mobilus ir vandeniui atsparus LED šviestuvas „UltraFire W-51“ su baterija ir magnetiniu paviršiumi

Skaitytojai, kurie mėgsta krapštytis prie automobilio ar tiesiog nori mobilaus šviestuvo, šią savaitę būtinai turėtų atkreipti dėmesį į 8 eurus kainuojantį funkcionalų LED tipo šviestuvą „UltraFire W-51“. Šis vandeniui atspariu (IP-X4) korpusu aprūpintas šviestuvas turi integruotą 18650 tipo bateriją, todėl be papildomos įkrovos gali būti naudojamas apie vieną valandą.

Šiuo atveju reikėtų įvertinti ir tai, kad „UltraFire W-51“ turi specialų mechanizmą, kuris leidžia keisti krintančio šviesos srauto kryptį 180 laipsnių ribose. Įdomu ir tai, kad šio mobilaus šviestuvo bateriją bet kada galėsite įkrauti tiesiog naudodami USB jungtį.

Galiausiai norisi pabrėžti, kad daugelį pirkėjų itin žavi ir tai, kad „UltraFire W-51“ turi magnetinį pagrindą, kas leidžia šį šviestuvą esant reikalui lengvai pritvirtinti prie bet kokio metalinio paviršiaus.

USB kabelis su specialiu magnetiniu antgaliu: veikia ir su Micro USB, ir su USB C ir net su „Lightning“ jungtimis

Dauguma elektroninių įrenginių šiuo metu yra įkraunami naudojant USB kabelį. Vis dėlto kai kurie gamintojai kartais ryžtasi naudoti unikalias jungtis. Pavyzdžiui, „Apple“ įrenginiai yra įkraunami naudojant specialią 8 kontaktų „Lightning“ jungtį. Dar daugiau sumaišties įneša ir sparčiai populiarėjanti USB C tipo jungtis. O prie šio jungčių komplekto dar tenka pridėti ir vis dar dominuojančią Micro USB jungtį.

Atrodytų, kad šiuo atveju išsiversti su vienu USB kabeliu praktiškai yra neįmanoma, tačiau kinų sugalvotas sprendimas „3 in 1 Fast Charging Data Sync Strong Magnetic Micro Usb Data Cable For Android 8 Pin Type-C Devices“ šią problemą gali padėti išspręsti vos už 7 eurus.

Kitaip sakant, kinai sugalvojo sukurti specialų magnetinį antgalį turintį USB kabelį, kuris ypatingas tampa dėl to, nes turi keičiamus įkrovimo jungties antgalius. Taigi toks sprendimas nuo šiol turint vos vieną USB kabelį leidžia įkrauti įrenginius ne tik su Micro USB, bet ir su USB C bei „Lightning“ jungtimis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(7)
(2)

Komentarai ()