Kinijos turgelio stebuklai: anonso proga su nuolaidomis siūlomas išskirtinis išmanusis telefonas „VKworld T2 Plus“ – dvigubas ekranas, atlenkiamas korpusas, klasikiniai mygtukai, 3GB RAM ir „Android 7.0“ (Video)  ()

Gerai visame pasaulyje žinomą bendrovę „Nokia“ ir vietinį Kinijos gamintoją „VKworld“ sieja vienas bendras bruožas. Daugelis išmaniųjų telefonų gamintojų jau gana seniai atsisakė įprastų mobiliųjų telefonų gamybos, tačiau „Nokia“ bei „VKworld“ vis dar siekia įpūsti naujos gyvybės ir šiai rinkai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priminsime, kad „VKworld“ pernai visą pasaulį nustebino su itin pigiu mobiliuoju telefonu „Vkworld Z3310“, kuris buvo kaip du vandens lašai panašus į atnaujintą „Nokia 3310“ ir net kai kur jį lenkė savo parametrais. Tuo tarpu šiais metais šis vietinis Kinijos gamintojas pasiryžo žengti dar toliau. Kitaip sakant, jeigu pernai „VKworld“ taikėsi tik į mobiliųjų telefonų pirkėjus, tai šiais metais pristatytas išmanusis telefonas „VKworld T2 Plus“ turėtų maloniai nustebinti tiek išmaniųjų, tiek įprastų mobiliųjų telefonų gerbėjus.

„VKworld T2 Plus“ išmanusis telefonas ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes turi net du 4,2 colių įstrižainės IPS technologijos ekranus (1280 x 768) bei atlenkiamą korpusą, kuris anksčiau buvo būdingas mobiliesiems telefonams. Toks sprendimas yra itin universalus, kadangi vienas iš šių ekranų yra lietimui jautrus, o kitas tiesiog valdomas fiziniais mygtukais, kaip ir anksčiau buvo įprasta standartiniuose mobiliuose telefonuose.

Įdomu, kad „VKworld T2 Plus“ išmanusis telefonas net ir itin išrankius pirkėjus neabejotinai nustebins savo galiniu iš odos pagamintu dangteliu. Pasak gamintojo, šis rankų darbo galinis dangtelis ypatingas dėl tos priežasties, nes kiekviename išmaniajame telefone turi unikalią tekstūrą. Kitaip sakant, kiekviena „VKworld T2 Plus“ kopija šiuo atveju turi tam tikrą unikalų bruožą, kuris kiekvienam šio išmaniojo telefono savininkui tikrai visuomet leis jaustis išskirtiniu.

Techninių charakteristikų aspektu šis hibridinis telefonas taip pat nenuvilia, kadangi yra aprūpintas keturių branduolių „MediaTek MTK6737“ centriniu procesoriumi, 3 GB operatyviąja RAM atmintine, „Mali-T720“ vaizdo plokšte, 8 megapikselių kamera (interpoliuojant gaunama 13 MP), 2000 mAh talpos baterija, 32 GB vidine ROM atmintimi bei „Android 7.0“ operacine sistema.

Galiausiai skubame pranešti dar ir tai, kad „VKworld T2 Plus“ išmaniajam telefonui anonso proga yra taikoma didelė nuolaida. Iki kovo 13 dienos „VKworld T2 Plus“ Kinijoje galite įsigyti už maždaug 215 eurų. Tuo tarpu antroje šio mėnesio pusėje šis išmanusis telefonas ženkliai brangs ir kainuos apie 250 eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(8)
(2)

Komentarai ()