Geriausi GeekBuying „Stay Home“ išpardavimo pasiūlymai su nuolaidų kuponais: iš Vokietijos sandėlio net 8K TV priedėlis vos už 40€, pačios naujausios „Xiaomi Air 2S“ ausinės, „Roborock S5 Max“ iš Europos sandėlių už tokią kainą, kokių Lietuvoje nebūna (Video)  ()

Naujausi GeekBuying.com pasiūlymai:

- „Stay Home“ išpardavimas, įdomiausios akcijos ir sąlygos;

- Robotas dulkių siurblys „Roborock S5 Max“ - plauna ir siurbia;

- Belaidis rankinis dulkių siurblys „Xiaomi JIMMY JV63“ - net 20000Pa siurbimo galia, dirba iki 60 min,;

- Belaidės TWS ausinės „Xiaomi QCY T5 TWS“;

- Naujausios belaidės ausinės „Xiaomi Air 2S“;

- Daugkartinio naudojimo „Xiaomi“ apsauginė kaukė su oro vožtuvu, 10 vnt. - „Xiaomi Smartmi KN95“;

- TV priedėlis „X96 Air“ - 4 GB 32 GB, 8K, Android 9.0.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

GeekBuying.com informuoja apie prasidėjusį „Stay Home“ išpardavimą.

Internetinė parduotuvė siūlo itin įdomių prekių, kurioms nuolaidos siekia net iki 70 proc.

Mums ypač aktualu yra ir tai, kad daug įvairių populiarių prekių bus atgabenta iš Europos sandėlių.

Štai GeekBuying.com teigia, kad iš Čekijos, Lenkijos, Vokietijos ir kitų Europos sandėlių prekes pristatys vos per 5 dienas, jokių papildomų mokesčių ir dar suteikiami nuolaidų kuponai įvairioms prekėms.

Beje, GeekBuying.com teigia, kad perkantiems prekių už tam tikrą sumą ir daugiau, suteikiami papildomi nuolaidų kuponai:

  • perkant už $30, gausime $3 su nuolaidos kuponu 4T8GUDYF;
  • perkant už $150, gausime $10 su nuolaidos kuponu 4T8HGBBZ.

Visą informaciją, sąlygas, nuolaidas, kuponus ir kt. rasite oficialiame GeekBuying.com „Stay Home“ išpardavimo puslapyje, o dabar detaliau pasižiūrėkime į keletą labai intriguojančių pasiūlymų.

Robotas dulkių siurblys „Roborock S5 Max“

  • Taikomas nuolaidos kodas 4T8HGBBZ​, tad galutinė kaina yra 405,49 €;
  • mažiausia kaina;
  • 3,66 € už pristatymą į Lietuvą;
  • iš Europos sandėlių ir pristatys vos per 2-7 dienas.
  • Lietuvoje nuo 460€

„Roborock S5 Max“ yra pats naujausias kompanijos robotas dulkių siurblys. 

Ir jei reikėtų trumpai apibūdinti „Roborock S5 Max“, tai jis palaiko drėgną ir sausą grindų valymą, užtikrina galingą 2000 Pa siurbimą, ko užtenka išvalyti kiliminei dangai, turi labai talpią 5200 mAh bateriją ir iš esmės yra skirtas vidutinių ir didesnių patalpų valymui.

Taip pat „Roborock S5 Max“ dabar aprūpintas net 290 ml vandens talpa ir 460 ml atliekų dėžute.

Ir ypač didelis privalumas, kad vandens padavimą galima reguliuoti tiesiog savo išmaniajame telefone - robotas dabar palaiko elektroninį vandens padavimo reguliavimą.

Programėlėje galima rinktis iš trijų vandens padavimo režimų ir prisitaikyti grindų plovimą prie jų dangos ir asmeninių poreikių.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „Roborock S5 Max“ turi net 5200 mAh talpos bateriją, kurios energijos užtenka darbuotis apie 120 min., ir išvalyti 200 m2 teritorijai.

Išties įspūdingas rezultatas. Plius, „Roborock S5 Max“ automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės, kai baterijos energijos yra mažiau nei 20 proc., įsikrauna bateriją ir tęsia darbą nuo ten, kur baigė.

„Roborock S5 Max“ išsiskiria ir savo atnaujintu algoritmu. Dabar robotas tapo dar išmanesnis. Jis nuskenuoja valomą teritoriją ir pagal jos išplanavimą, pasirenka patį efektyviausią valymo režimą. Pats veikimo principas ypač gerai pavaizduotas žemiau pateiktame paveiksle. 

Toks technologinis sprendimas leidžia „Roborock S5 Max“ greičiau ir efektyviau išvalyti kambarį.

Gamintojas teigia, jog „Roborock S5 Max“ valymo efektyvumas dabar padidėjo 15 proc., palyginus su jo pirmtakais.

Verta pažymėti ir kitą praktišką „Roborock S5 Max“ funkciją, tai jo gebėjimą automatiškai identifikuoti kiliminę dangą ir įjungti Turbo siurbimo režimą.

Tad mums patiems nereikės specialiai patraukti kilimo ar įjungti kiliminei dangai skirto siurbimo režimo. Visą tai automatiškai padarys pats „Roborock S5 Max“.

Jis taip pat sugeba perlipti iki 2 cm kliūtis, yra valdomas su ant korpuso esančiais mygtukais, išmaniąja Roborock programėle - ateityje bus galima valdyti ir su Mijia programėle - bei yra galimybė pasitelkti Alexa ir Google Home balso asistentus ir taip „Roborock S5 Max“ duoti komandas.

Pagrindiniai programėlės privalumai yra tie, kad joje galima visiškai valdyti „Roborock S5 Max“ ir sudaryti kiekvienam kambariui atskirus valymo tvarkaraščius.

Tokia funkcija yra tikra naujiena ir dabar galėsime nurodyti, kad virtuvę robotas išvalytų 9 val. ryte, svetainę - 12 val., o miegamąjį 15 val. Ar bet kuriuo kitu, mums patogiu laiku.

Taip pat galime nurodyti „no-gone“ ir „no-mop“ zonas, kiekvienai valymo zonai parinkti konkrečią siurbimo galią, vandens padavimo kiekį, matyti teritorijų žemėlapius ir kt. 

Galima drąsiai sakyti, kad „Roborock S5 Max“ yra pats pažangiausias kompanijos robotas dulkių siurblys, kuris susilauks itin daug dėmesio.

Belaidis rankinis dulkių siurblys „Xiaomi JIMMY JV63“

  • Taikomas nuolaidos kodas 4T8HGBBZ​, tad galutinė kaina yra 170,4 €;
  • mažiausia kaina;
  • 3,66 € už pristatymą į Lietuvą;
  • iš Europos sandėlių ir pristatys vos per 2-7 dienas.

„Xiaomi Jimmy JV63“ yra vienas naujesnių kompanijos produktų, pasižyminčių puikiomis techninėmis savybėmis ir kaina.

„Jimmy JV63“ variklio galia siekia net 450 W, o siurbimo galia galingiausiu režimu pasiekia net 20 kPa.

Siurblio baterijų talpa siekia net 2500 mAh, todėl su pilna baterija galima dirbti iki 60 minučių.

Čia verta pažymėti, kad palaikomi 3 siurbimo režimai: Normal, Strong bei Max. Tad jei siurbliuosime grindis, atitinkamai baterijų energijos užtenka 8, 20 ir 40 min., o jei bus siurbiami baldai (siurblys naudojamas be pagrindinio vamzdžio), tada energijos atitinkamai užteks 9, 25 ir 60 min.

Gamintojas teigia, kad bateriją įkrauti užtruks apie 4-5 valandas.

Taip pat yra labai pabrėžiama, kad pakuotėje atkeliauja du skirtingi valymo galvos voleliai ir vienas jų yra skirtas grindų valymui, o kitas - kiliminei dangai.

Tokiu būdu yra maksimaliai efektyviai išnaudojamas „Xiaomi Jimmy JV63“ siurblys ir galima pagal situaciją pasirinkti reikiamą volelį.

Teigiama, kad juos pakeisti yra labai paprasta ir užtrunka vos kelias sekundes. Taip pat jie neapsivelia plaukais.

Šis įrenginys yra universalus, gali veikti tiek kaip trumpas prietaisas baldams valyti, tiek kaip didelis dulkių siurblys grindims. Jis stebina savo baterijų talpa, priedais ir kaina.

„Jimmy JV63“ sveria 2,85 kg ir yra tokių išmatavimų: 630 x 325 x 135 mm.

Verta pabrėžti, kad „Jimmy JV63“ turi HEPA filtrą, kuris pašalina 99,97 % bent 0,3 mikronų dydžio dalelių.

Taip pat turi 0,5 litrų dulkių talpą, kurią yra lengva ištuštinti ir išplauti. Ji yra permatoma, todėl lengva pastebėti, kada prisipildo.

„Jimmy JV63“ yra patogus naudoti ir pakuotėje rasime galimybę įvairių antgalių, tad su šiuo siurbliu išvalysime namus nuo lubų iki grindų.

Šaunus variantas ieškantiems belaidžio dulkių siurblio ir dabar GeekBuying jį parduoda gerokai pigiau, nei kitos parduotuvės.

Belaidės TWS ausinės „Xiaomi QCY T5 TWS“

  • Taikomas nuolaidos kodas 4SNCS5QG, tad galutinė kaina yra 23,95 €;
  • mažiausia kaina;
  • 1,33 € už pristatymą į Lietuvą;
  • iš Europos sandėlių ir pristatys vos per 2-7 dienas.

„Xiaomi QCY T5 TWS“ yra šaunios belaidės ausinės ir pakuotėje be pačių ausinių ir jų dėkliuko rasime USB įkrovimo laidą bei naudojimosi instrukciją.

Vienas iš šaunių „Xiaomi QCY T5 TWS“ ausinių bruožų yra tai, kad jų dėkliukas turi magnetukus ir gamintojas tvirtina, jog ausinės laikosi labai tvirtai.

Kiekviena ausinė turi po 40 mAh talpos bateriją ir šios energijos užteks muzikos klausytis 4-5 valandas.

O dėkliukas turi 380 mAh talpos bateriją ir šios energijos užteks ausinės įkrauti bent 4 kartus bei iš viso bus galima muziką klausytis iki 25 valandų. Išties labai geri rodikliai.

„Xiaomi QCY T5 TWS“ yra belaidės TWS ausinės, o tai reiškia, kad jas iškart galima naudoti abi arba po vieną.

Tai yra patogu, jei ketina ausines naudoti, kaip laisvų rankų įrangą ir reikia girdėti kas dedasi aplinkui. Galite naudoti vieną ausinę, o paskui, kai jos baterijos energija išseks, naudoti kitą ausinę.

Muzikos ir pokalbio valdymas vyksta liečiant ausinių išorinę dalį. 

Gamintojas pabrėžia ir tai, kad šios „Xiaomi QCY T5 TWS“ belaidės ausinės yra labai lengvos - viena jų sveria vos 4,3 gramus - ir patogios dėvėti ilgą laiką.

Taip pat jos yra atsparios prakaitui bei vandeniui (IPX5 standartas) ir yra tinkamos naudoti mėgstantiems sportuoti.

„Xiaomi QCY T5 TWS“ ausinės aprūpintos naujausiu Bluetooth 5.0 technologiniu sprendimu ir yra suderinamos su išmaniaisiais telefonais bei kitais įrenginiais.

Pabrėžiama, kad ausinės užtikrina puikią garso kokybę ir žiūrint vaizdo įrašus Youtube nėra jokio garso uždelsimo. Šaunios ausinės už gerą kainą.

Naujausios belaidės ausinės „Xiaomi Air 2S“

  • Taikomas nuolaidos kodas 4SXH9FMC, tad galutinė kaina yra 73,72 €;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • iš Europos sandėlių ir pristatys vos per 2-7 dienas.

„Xiaomi Air 2S“ yra naujausios kompanijos belaidės TWS ausinės: puikus dizainas, naujausios technologijos ir net palaikomas belaidis įkrovimas.

„Xiaomi Air 2S“ aprūpintos 14,2 mm diafragmomis, palaiko naujausią Bluetooth 5.0 techninį sprendimą ir AAC, SBC bei pažangųjį LHDC standartą. Pastarasis, palyginus su SBC, užtikrina 3 kartus stabilesnį, greitesnį duomenų perdavimą ir tuo pačiu geresnę garso kokybę.

Be to, gamintojas tvirtina, kad „Xiaomi Air 2S“ pasižymi itin žemu delsos rodikliu - vos 120ms arba lygiai tokiu pačiu, kaip ir keletą kartų brangiau kainuojančios „AirPods Pro+“.

„Xiaomi Air 2S“ ausinės jau gali pasigirti ir tuo, kad jų dėkliukas, kuriame įtaisyta baterija, gali būti įkrautas belaidžiu būdu. Tokia galimybe gali pasigirti toli gražu ne kiekvienas ausinių gamintojas.

Taigi, vieno ausinių įkrovimo užteks muzikos klausytis 5 valandas, o su dėkliuko baterija tos energijos užteks net 24 valandoms. Labai geras rezultatas.

Verta paminėti, kad „Xiaomi Air 2S“ belaidės ausinės gali būti naudojamos tiek abi, tiek ir po vieną.

Abejose ausinėse yra įtaisyti mikrofonai ir slopinamas aplinkos triukšmas. Na, o ausinės valdomos jas liečiant.

Prisilietimais galima aktyvuoti absoliučiais visas funkcijas ir tuo pačiu iškviesti balso asistentą. Šaunios ausinės.

Daugkartinio naudojimo „Xiaomi“ apsauginė kaukė su oro vožtuvu, 10 vnt. - „Xiaomi Smartmi KN95“

  • Taikomas nuolaidos kodas NNNSMARTMI​, tad galutinė kaina yra 42,38 €;
  • 10 vnt., 4,24 € už vienetą;
  • mažiausia kaina;
  • galima rinktis nuo 1 iki 50 vnt. ir iš dviejų dydžių: L ir M;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • iš Kinijos sandėlių ir pristatys per 15-30 dienų.

„Xiaomi Smartmi“ apsauginė kaukė yra daugkartinio naudojimo. Su keičiamais filtrais ir sugeba sulaikyti 95 proc. teršalų.

Tai yra stilinga apsauginė kaukė, kuri puikiai laikosi už ausų, o papildomai pakuotėje yra ir specialus laikiklis tiems, kuriems reikės maksimalaus laikymosi.

Juk kiekvieno mūsų galva yra skirtingo dydžio, tad toks laikiklis kai kuriems tikrai pravers. Ypač tiems, kurie norės lauke sportuoti ir dėvės šią apsauginę kaukę. Prie to labai prisideda ir oro vožtuvas, kuris palengvina kvėpavimą.

Ši kaukė puikiai apsaugos nuo kietųjų dalelių, kitų energetikos pramonės ir automobilių išmetamų teršalų bei žiedadulkių, virusų ir kitų teršalų.

Čia tik atkreipkite dėmesį, jog šią apsauginę ir kvėpuojančią kaukę galima naudoti tiek, kiek norite. Ją galima rankomis plauti, išdžiovinti bei vėl naudoti.

Tik filtrus reikės laikui bėgant pakeisti naujais, bet tą padaryti yra labai paprasta, o ir šių filtrų galima įsigyti bet kurioje internetinėje parduotuvėje.

TV priedėlis „X96 Air“ - 4 GB 32 GB, 8K, Android 9.0

  • Taikomas nuolaidos kodas 3QLRXEOP​, tad galutinė kaina yra 39,62 €;
  • 4,10 € už pristatymą į Lietuvą;
  • iš Vokietijos sandėlių ir pristatys vos per 2-7 dienas.

Atkreipkite dėmesį, kad galima rinktis iš keleto variantų: 2 GB + 16 GB, 4 GB + 32 GB arba 4 GB + 64 GB.

„X96 Air“ TV priedėlis turi 4-rių branduolių 64 bitų Amlogic S905X3 procesorių, Mali-G31 vaizdo plokštę, iki 4 GB operatyviosios ir 64 vidinės atminties, palaiko 2,4G ir 5G WiFi, Bluetooth 4.0, dirba su Android 9.0 operacine sistema - kas tokioje kainų kategorijoje ir dar kiniškuose TV priedėliuose yra ganėtinai retas dalykas - palaiko iki 4K 30fps / 8K 24fps ir turi visas reikalingas jungtis.

Už tokią kainą „X96 Air“ TV priedėlis yra šaunus pasirinkimas ir šioje apžvalgoje galite apie jį sužinoti dar daugiau:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(3)
(-3)

Komentarai ()