5 kameros su 48MP jutikliu, Android 10, 4000 mAh baterija, NFC, 4G RAM, 2 SIM kortelės + atskiras lizdas atminties kortelei iki 512 GB: anonso akcija įspūdingam išmaniajam „Elephone E10“ vos už 100€ (Video)  ()

„Elephone E10“ - naujausias išmanusis telefonas. Iš viso 5 kameros su 48MP jutikliu, Android 10, 4000 mAh baterija, NFC, 2 SIM kortelės + atminties kortelė iki 512 GB, didelis bei ryškus ekranas ir nuostabi kaina. Turbūt geriausias telefonas per pandemiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • Šiuo metu „Elephone E10“ 4 GB RAM, 64 GB ROM telefonas parduodamas už 112,52 €;
  • speciali anonso akcija;
  • 30 % nuolaida;
  • 1,94 € už siuntimą į Lietuvą.

Verta pažymėti ir tai, kad galima telefoną rinktis iš dviejų spalvų - juodos ir žalios - bei papildomai įsigyti belaides „ELEPods 1“ ausines.

Svarbu paminėti ir tai, kad šie „Elephone E10“ telefonai yra globalios versijos, kas reiškia, jog palaiko visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius.

Be to, darbuojasi su Android 10 operacine sistema ir palaiko lietuvių kalba. Ne toks ir dažnas atvejis, kad biudžetinės klasės išmanusis telefonas darbuotųsi su naujausia Android 10 operacine sistema.

Tai yra labai sveikintinas gamintojo sprendimas. Reiškia, kad turėsime naujausias, išmaniųjų telefonų suteikiamas galimybes, o ir saugumo standartai bus patys aukščiausi.

Tiesiog neįmanoma atitraukti akių nuo „Elephone E10“ nugarėlėje esančių 4 kamerų modulio ir pagrindinio 48MP jutiklio.

Toks kamerų išdėliojimas labai primena tą patį „Samsung Galaxy S20“ bei „Umidigi Power 3“.

Beje, galite matyti, jog „Elephone E10“ nugarėlėje nėra pirštų atspaudų skaitytuvo. Jį kompanija įtaisė telefono šone.

Taigi, „Elephone E10“ nugarėlėje turime pagrindinę 48MP kamerą, plataus kampo 13MP, 2MP macro objektyvą ir 5MP gylio jutiklį. O priekyje turime 13MP asmenukių kamerą. Reikia pripažinti, kad už tokią kainą - tiesiog fantastiškas kamerų derinys.

„Elephone E10“ išsiskiria ir dideliu bei ryškiu HD+ (720 x 1560) 6,5 colių įstrižainės ekranu. Jame yra lašo formos išpjova, kurioje ir įtaisyta priekinė kamera.

Išmanusis telefonas „apginkluotas“ naujos kartos 8-nių branduolių Helio P22 procesoriumi ir maksimalus darbinis dažnis siekia iki 2 GHz. Tokioje kainų kategorijoje - labai padorus procesorius.

Verta paminėti ir tai, kad „Elephone E10“ turi 4 GB RAM ir 64 GB vidinės atminties. Ją, beje, galima su atminties kortele dar padidinti 512 GB. 

Galiausiai, „Elephone E10“ darbuojasi su naujausia Android 10 operacine sistema, kas nėra taip jau dažna pigių telefonų segmente.

Toks techninis ir programinis derinys užtikrina itin sklandų „Elephone E10“ veikimą ir jis sugebės susidoroti su daug resursų reikalaujančiomis užduotis. Ir kas dar svarbiau - vienu metu patogiai darbuotis keliomis programėlėmis.

Didelis „Elephone E10“ privalumas yra ir tas, kad vienu metu į jį galima įdėti 2 nanoSIM korteles ir papildomą atminties kortelę. Tai reiškia, kad atminties kortelė neužims SIM kortelei skirtos vietos, kaip kad dažniausiai būna. 

„Elephone E10“ palaiko naujausią Bluetooth 5.0, WiFi (2.4 ir 5 GHz), GPS/AGPS/GLONASS navigacijos sistemas ir net NFC. Net ir brangesni telefonai ne visada jį palaiko.

Galiausiai, „Elephone E10“ aprūpintas 4000 mAh talpos baterija, kurią įkrausite per C-tipo USB jungtį - dar vienas akivaizdus privalumas. Negana to, „Elephone E10“ palaiko 10W greitąjį įkrovimą. Rodiklis ne revoliucinis, bet kaip tokioje kainų kategorijoje - geras.

„Elephone E10“ yra gražaus dizaino, labai gerų specifikacijų ir itin patrauklios kainos išmanusis telefonas. Tai turbūt pats pigiausias išmanusis telefonas su nugarėlėje turimu 4 kamerų moduliu ir 48MP jutikliu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(21)
(13)
(8)

Komentarai ()