Rekordinis atpigimas! „Išbandžiau praktiškai visas biudžetines belaides ausines, bet čia vienas geriausių pasirinkimų. Jei ieškote ANC ausinių - jas privalote turėti“: iš Lenkijos sandėlio įspūdingai populiarėjančios ir lietuvių puikiai vertinamos TWS ausinės stebina savo galimybėmis („EDIFIER TWS NB2“ ir „EDIFIER X3“ palyginimas, Video, papildymas 2021-06-28)  ()

„EDIFIER X3“ - absoliučiai populiariausios 2020-ųjų belaidės ausinės. Jau dabar virš 16 000 pirkimų ir puikūs pirkėjų vertinimai. Tačiau ar gali puikios TWS ausinės būti dar geresnės? Tikrai taip. Štai ką sugeba žaibiškai populiarėjančios „EDIFIER TWS NB2“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„EDIFIER TWS NB2“ belaidės ausinės:

  • Aliexpress - 52,79 €; 48,41 € (su nuolaidos kuponu, papildymas 2021-06-28);
    • 54 % nuolaida + nuolaidos kuponas: pritaikys automatiškai (galioja iki birželio 30 d.);
    • iš Lenkijos, tad jokių muitų;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas;
    • paskutiniai vienetai.
 

 

„EDIFIER X3“ belaidės ausinės:

  • Aliexpress - 20,94 €; 17,39 € (su nuolaidos kuponu, papildymas 2021-06-28);
    • 58 % nuolaida + nuolaidos kuponas: pritaikys automatiškai (galioja iki birželio 30 d.);
    • iš Lenkijos, tad jokių muitų;
    • už 4,97 € į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas;
    • paskutiniai vienetai.

„EDIFIER X3“ yra be jokių dvejonių pačios perkamiausios kompanijos ausinės. Vien oficialioje gamintojo parduotuvėje Aliexpress jas įsigijo virš 16 700 pirkėjų.

O kas yra antroje vietoje? „EDIFIER TWS NB2“ ausinės. Ypatingai greitai populiarėjančios, perkamos ir labai gerai pirkėjų bei apžvalgininkų vertinamos belaidės ausinės. Tad pasižiūrėkime kuo šie modeliai panašūs ir kuo skiriasi.

„EDIFIER TWS NB2“ ir „EDIFIER X3“ palyginimas

Akivaizdu, kad šios populiarios TWS ausinės skiriasi savo kaina. Ir daugiau nei du kartus. Tad skirtumų turi būti ir ganėtinai daug? Tikrai taip.

Iš esmės „EDIFIER X3“ yra geros ir kasdienius poreikius pilnai patenkinančios belaidės ausinės, tačiau „EDIFIER TWS NB2“ turi labai reikšmingų privalumų.

Kaip jau galėjote pastebėti, abejų ausinių atvejais galima rinktis iš dviejų spalvų modelių: juodos arba baltos.

Ausinių dėkliukai skiriasi savo forma, kaip ir pačios ausinės. „EDIFIER TWS NB2“ jos yra kur kas modernesnio ir net futuristiškesnio dizaino.

Labai svarbus momentas ir tas, kad „EDIFIER TWS NB2“ ausinių dėkliuko baterija yra įkraunama per C-tipo jungtį, tuo tarpu pigesnių „EDIFIER X3“ per microUSB.

Tad „EDIFIER TWS NB2“ palaiko naujesnį, patogesnį ir greitesnį baterijos įkrovimą užtikrinantį techninį sprendimą.

Abejų ausinių modeliai su telefonais ir kitais įrenginiais poruojami naujuoju Bluetooth 5.0 ryšiu, tad užtikrinamas stabilus duomenų perdavimas ir tuo pačiu taupoma baterijų energija.

Kalbant apie energijos suvartojimo rodiklius, tai čia taip pat yra įdomių dalykų.

„EDIFIER X3“ vieno ausinių įkrovimo užtenka 6 val., o iš viso užtikrinama net 24 val. muzikos klausymo trukmė

„EDIFIER TWS NB2“ atveju galime muzikos klausytis 2 būdais: su ANC ir be jo. Jei su ANC, tai vienu kartu muzikos klausysimės 7 val., o su dėkliuko baterija užteks 18 val. Be ANC atitinkamai 9 ir 23 val.

Tad akivaizdu, jog čia kardinalių baterijos skirtumų nėra, tačiau matome esminį „EDIFIER TWS NB2“ privalumą - palaikomą aktyvų aplinkos triukšmo slopinimą (ANC).

Jis leidžia pašalinti aplinkos garsus ir taip mėgautis vien tik muzika. Tokio dalyko pigesnės „EDIFIER X3“ neturi. Kaip ir neturi Ambient Sound bei Game Mode režimų.

Su Ambient Sound nereikia išsiimti ausinių iš ausų ir taip galėsite klausytis muzikos ir gerai girdėti kas dedasi aplinkui. Apsiperkant prie kasos ir panašiais atvejais, tai labai naudinga savybė.

Game Mode režimas pravers mėgstantiems telefone žaisti žaidimus. Plius, gamintojas tvirtina, kad garso vėlinimas tėra vos 80ms, kai įprastai rinkoje tokių belaidžių ausinių rodiklis siekia 180ms.

Įdomus momentas ir tas, kad „EDIFIER TWS NB2“ turi šioms ausinėms dedikuotą išmaniąją programėlę, ko vėlgi nerasime pigesnėse „EDIFIER X3“. 

Programėlė leis atnaujinti ausinių programinę įrangą, keisti ausinių jautrumą į prisilietimus ir t.t.

Abejų modelių atvejais turime TWS ausines, kas reiškia, jog jas galima naudoti tiek po vieną, tiek ir abi iškart. Taip pat jos reaguoja į prisilietimus.

Tik kaip jau supratote, „EDIFIER TWS NB2“ turi kur kas daugiau funkcijų ir garso leidimo režimų. Ir ANC čia yra. Ir toks įdomus dalykas, kaip slėgio jutiklis. Kai ausinės išimamos iš ausų, muzika sustoja grojusi. Atgal ausinės įdedamos į ausis - muzika vėl automatiškai pradeda groti.

Labai šauni ir praktiška savybė, kurios taip pat nerasite pigesnėse „EDIFIER X3“.

Abejų ausinių modeliai turi integruotus mikrofonus su aplinkos triukšmo slopinimu, tačiau gamintojas tvirtina, kad „EDIFIER TWS NB2“ turi dvigubą aplinkos triukšmo slopinimo sprendimą, dėl ko pašnekovai sakomus žodžius girdi dar geriau.

Galiausiai ir apsauga nuo dulkių bei vandens skiriasi. „EDIFIER X3“ atitinka IPX5, kas reiškia, jog jos atsparios prakaitui, vandens purslams. Tačiau nenurodytas atsparumo lygis dulkėms.

„EDIFIER TWS NB2“ atitinka IP54 standartą. Tad jos yra atsparios dulkėms ir tiems patiems vandens purslams bei prakaitui. Tiesa per vieną kategoriją atsparumo vandeniui reitingas yra žemesnis (vietoje 5 turime 4). Tačiau galite būti ramūs - abejos ausinės išgyvens net ir rimtesnį aptaškymą vandeniu.

Kurias ausines rinktis?

Iš esmės „EDIFIER X3“ yra puikus variantas tiems, kurie nori už geriausią kainą gauti kokybiškas belaides ausines. Juk jas jau įsigijo virš 16 700 pirkėjų ir turime labai aukštą 4,8 balų reitingą. Tai aiškiai pasako, kad šios ausinės yra itin geros.

„EDIFIER X3“ pirkėjų atsiliepimus rasite čia.

„EDIFIER X3“ apžvalgas rasite čia.

Tačiau norintiems maksimumo ir visų papildomų techninių sprendimų, dar geresnio garso, mikrofonų veikimo, programėlės suteikiamų privalumų ir t.t., tada verta rinktis „EDIFIER TWS NB2“.

Šias belaides ausines jau yra įsigiję virš 2 800 pirkėjų, turime beveik 1 300 atsiliepimų ir labai aukštą 4,8 balų reitingą. Lietuviai joms duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir teigia:

  • „Ausinės yra nuostabios. Aš išbandžiau praktiškai visas biudžetines belaides ausines ir, manau, kad tokioje kainų kategorijoje šios yra vienas geriausių pasirinkimų.“ 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Dar kelios pirkėjų padarytos ausinių nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

O čia išsami „EDIFIER TWS NB2“ apžvalga, kurios autorius teigia, kad tai tokios ANC ausinės, kurias privalome turėti:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()