Putinas sėdo į šarvuotą traukinį: bijo, kad gali būti likviduotas (Foto)  ()

Ukrainoje prasidėjus plataus masto karui, kurį pradėjo Rusija, Kremliaus diktatorius Vladimiras Putinas rečiau naudojasi lėktuvais, nes jų judėjimą galima sekti naudojantis įvairiomis paslaugomis. Slaptumo sumetimais jis persikėlė į šarvuotą specialųjį traukinį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-14 Putinas sėdo į šarvuotą traukinį: bijo, kad gali būti likviduotas (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atitinkamas detales išsiaiškino Dokumentų centras. Pranešama, kad bendrovė, kuriai priklauso traukinys, priklausė Jurijaus Kovalčiuko sūnėnui – pagrindiniam banko „Rossija“ akcininkui ir artimam prezidento draugui, jo struktūros valdo Putino rūmus netoli Gelendžiko.

Kartu pažymima, kad šarvuotu traukiniu diktatorius pradėjo naudotis dar prieš tai, kai Rusijos kariuomenė buvo pritraukta prie Ukrainos sienų. Leidinio šaltinio teigimu, V. Putino specialusis traukinys vizualiai beveik nesiskiria nuo kitų Rusijos geležinkelių traukinių – tokios pat pilkos spalvos su raudona juostele.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
6088 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

 

Tuo pačiu metu yra keletas pagrindinių skirtumų:

  • šarvuoti prezidentiniai vagonai;
  • traukinys turi didžiausią prioritetą: traukinių tvarkaraštis pritaikytas Putinui, kad jo traukinys galėtų važiuoti maksimaliu greičiu ir be sustojimų.
  • į traukinį įeina: vagonas prezidentui su miegamuoju ir darbo kambariu susitikimams, palydovams ir specialioms komunikacijoms.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(16)
(-3)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()