[Žinios trumpai] Girkinui nelaiko nervai: „visur tragiška, puolimas baigėsi nė neprasidėjęs“  ()

Igoris Strelkovas yra rusas ir didelis Rusijos gerbėjas. Jis norėtų, kad būtų atkurta Rusijos imperija. Ukrainos puolimas, greičiausiai, jam atrodo kaip gera mintis. Jam tiesiog nepatinka, kaip tai daroma.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-06-16 [Žinios trumpai] Girkinui nelaiko nervai: „visur tragiška, puolimas baigėsi nė neprasidėjęs“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak Girkino, buvusio Donecko separatistinių pajėgų vado, rusai stringa ir dega Severodonecke. Atsirėmę į šį miestą okupantai negali jo užimti - pasak Girkino, Severodoneckas „keičia rankas“. Be to, žinomas teroristas teigia, kad būtent šiame Luhansko mieste dega Rusijos rezervai.

Dar blogesnė rusų situacija yra Pietuose. Čia, pasak Girkino, ukrainiečiai kontratakuoja labai efektyviai ir kolaborantų pareiškimai, kad Chersonas yra rusiška sritis, jam jau atrodo juokingi. „Galbūt dar ne isterija, bet kažkas panašaus matoma Chersone. Nes praeitą savaitę Ukrainos ginkluotosios pajėgos buvo už 20 km nuo miesto, dabar liko tik 10 km“, teigia Girkinas.

Girkinui nepatinka ir tai, kad rusų kariai buvo atitraukti nuo Zaporižės krypties - ten, pasak garsaus teroristo, „puolimas nutrūko dar neprasidėjęs“. Rusų kontroliuojamas Melitopolis irgi gali tapti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų veržimosi kryptimi.

 

„Apskritai, problema ant problemos, o situacija dar turėtų prastėti“, okupantų padėtį Ukrainoje apibūdina Girkinas.

(60)
(1)
(59)

Komentarai ()

Susijusios žymos: