[Žinios trumpai] Girkinas paskelbė savo nuomonę, kur dingo geriausi Rusijos tankai ir kareiviai: „jau tada sakiau, kad taip bus“  ()

„Rusija pralaimės Ukrainai“, įsitikinęs Igoris Girkinas (Strelkovas).


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-04 [Žinios trumpai] Girkinas paskelbė savo nuomonę, kur dingo geriausi Rusijos tankai ir kareiviai: „jau tada sakiau, kad taip bus“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija apginklavo Siriją modernia įranga, o pati kovoja su senais tankais. Rusijos kariai yra pasmerkti, jie pralaimės kare prieš Ukrainą, nes išbarstė savo naują įrangą Afrikoje ir Artimuosiuose Rytuose.

Apie tai savo „Telegram“ kanale kalbėjo Rusijos kovotojas Igoris Girkinas (Strelkovas), 2014 metais dalyvavęs Krymo užgrobime ir Donbaso kare. Girkinas sakė ilgus metus stebėjęs, kaip Putino režimas apginkluoja Siriją.

„Visi tankai T-72 iškeliavo į Siriją“, – apgailestauja teroristas. Be to, Sirijoje, pasak Strelkovo, mirė rinktinė Rusijos armijos spalva, „geriausi kariai ir karininkai“, todėl pats Girkinas nuolat pasisakė prieš „Sirijos avantiūrą“.

„Sakiau, kad čia vis tiek prireiks tos įrangos, kuri ten buvo išvežta. Bet Sirijoje ir Libijoje, matyt, jos reikėjo“, – Rusijos valdžios veiksmus ironiškai komentavo 2014 metais Slovjanską puolęs teroristas.

„O dabar mūsų kareiviai ir karininkai, mūsų rusų žmonės mirs, nes kovos su T-62, kurie neturi aktyvios apsaugos“, – apgailestauja Strelkovas.

Jis pripažino, kad Rusija pralaimės Ukrainai, nes į Ukrainos ginkluotąsias pajėgas jau sutelkta daugiau žmonių nei beliko įsibrovėlių, o netrukus Ukrainos kariuomenė gaus naują techniką ir sukurs naujus stiprius dalinius.

 

Teroristas pažymėjo, kad Ukraina jau turi pranašumą daugeliu aspektų, ypač ryšių srityje. O Ukrainos ginkluotųjų pajėgų koziriai dėl darbo jėgos ir modernių vakarietiškų technologijų neutralizuoja visus Rusijos pasiekimus.

„Tai neprofesionalumas, sabotažas ar idiotizmas – taip į Rusijos vadovybės veiksmus sureagavo Igoris Girkinas.

Anksčiau Girkinas tvirtino, kad Rusija pralaimi Ukrainoje dėl korumpuotų pareigūnų – ypač kritikavo Sergejų Lavrovą ir Sergejų Šoigu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(102)
(0)
(102)

Komentarai ()

Susijusios žymos: