[Žinios trumpai] „Jie gali padaryti antrą Stalingradą, tai didžiulė problema“  ()

Denisas Jaroslavskis įvertino grėsmę, kad Rusijos kariai užgrobs Charkovą, perspėdamas apie didelę problemą, kylančią charkoviečiams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karys Denisas Jaroslavskis apie situaciją Charkove žino iš pirmų lūpų. Jis aktyviai dalyvavo miesto gynyboje, yra pažįstamas ir tiems, kurie tai daro dabar.

Anot jo, Rusijos kariai Charkovo tikrai neužims. „Esame pakankamai stiprūs ir motyvuoti, savo namų neatsisakysime. Visi kovos iki paskutinio už kiekvieną namą ir kiekvieną miesto atkarpą“, – užtikrintai kalbėjo kovotojas.

Vis dėlto yra didžiulė grėsmė, kuri slypi kitur. Sprendžiant iš užpuolikų veiksmų, jie pasirinko išdegintos žemės taktiką, viską tiesiog ištrindami į pelenus.

 

„Mes nesame apsaugoti nuo šios negailestingos naikinančios jėgos", - pažymėjo Jaroslavskis. – „Nerimauju, kad, kai jie nebeturės galimybės užimti miesto su kariuomene, jie gali bandyti iš jo padaryti Stalingradą. Tai didžiulė problema."

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(3)
(13)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()