[Žinios trumpai] Seleznevas atskleidė Ukrainos atakos tikslą dėl Antonovo tilto: „Jo kol kas nenorima sunaikinti, yra svarbesnė užduotis, tada pasirodys dronai“  ()

Karo žurnalistas Vladislavas Seleznevas pasidalino operatyvine informacija, liečiančia Antonovo tiltą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-21 [Žinios trumpai] Seleznevas atskleidė Ukrainos atakos tikslą dėl Antonovo tilto: „Jo kol kas nenorima sunaikinti, yra svarbesnė užduotis, tada pasirodys dronai“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vladislavas Seleznevas paaiškino, kad Antonovo tiltas turi didelę strateginę reikšmę tiek priešui, tiek Ukrainai: „Antonovo tiltas yra viena iš dviejų pagrindinių arterijų, jungiančių kairįjį ir dešinįjį Dniepro krantus. Per jį šiuo metu vykdoma rusų karinė logistika, aprūpinami pačiame Chersone ir Chersono srityje esantys okupantai, todėl Antonovo tilto kontrolė jiems yra itin svarbi“.

„Kovinis darbas, kurį stebėjome vakar ir šiandien, pirmiausia yra skirtas ne sunaikinti šią automobilių arteriją, o sunaikinti atitinkamus išteklius, esančius prie tilto kairiojo galo, leidžiančius stebėti nepilotuojamų orlaivių judėjimą“, – tikrąjį Ukrainos ginkluotųjų pajėgų tikslą dėl Antonovo tilto įvardijo karybos ekspertas.

 

Savo pasakojimą apie vieną iš dviejų svarbių arterijų per Dnieprą jis papildė informacija: „Mes visų pirma orientuojamės į mūsų artileristų, kurie naikina Antonovo tiltą saugančius objektus, kovinį darbą, o tada jau žiūrėsime, kaip klostysis situacija. Visiškai akivaizdu, kad toks rimtas, didelės apimties inžinerinis statinys reikalauja rimtų resursų, norint jį bent jau sugadinti."

(26)
(0)
(26)

Komentarai ()

Susijusios žymos: