[Žinios trumpai] JK žvalgyba: 49-oji Rusijos armija tikrai atkirsta nuo tiekimo, yra be pastiprinimo ir šiuo metu labai pažeidžiama  ()

Ukrainos kontrpuolimas Chersono srityje įgauna pagreitį, teigia Britanijos gynybos ministerija. Ukraina jau turi stiprų placdarmą pietų kryptimi nuo Inguleco upės, kuris ribojasi su šiaurine Rusijos užimto Chersono siena.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-29 [Žinios trumpai] JK žvalgyba: 49-oji Rusijos armija tikrai atkirsta nuo tiekimo, yra be pastiprinimo ir šiuo metu labai pažeidžiama  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Liepos 28 d. Didžiosios Britanijos gynybos ministerija, remdamasi savo žvalgybos informacija, paskelbė  pagrindinius punktus apie kovas dėl Chersono srities.

Šiuo metu su toliašaude artilerija Ukrainos gynėjai labai smarkiai apgadino visus tris tiltus Chersono srityje, per kuriuos okupantai kėlė karius ir techniką link Mykolajivo srities, tai yra Antonivkos automobilių ir geležinkelio tiltus, taip pat tiltą per Inguleco upę Darjevkos rajone.

Svarbiausias iš sugadintų tiltų, Antonivkos, daugiau nei tūkstančio metrų ilgio, šiuo metu netinkamas net lengvųjų automobilių eismui. Dešiniajame Dniepro krante 49-oji Rusijos armija lieka be pastiprinimo ir atrodo labai pažeidžiama Ukrainos kariuomenės atžvilgiu. Tuo pačiu metu pats Chersonas, kurį Kremlius laiko svarbiu politiniu objektu Pietų Ukrainoje, buvo atkirstas nuo kitų okupuotų miestų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(51)
(0)
(51)

Komentarai ()

Susijusios žymos: