[Žinios trumpai] „Primena naują cheminio ginklo rūšį”: rusų karius šokiravo, ką jiems pasiūlė ligoninėje  (1)

Į Rusiją sugrįžę sužeisti kariai šokiruoti požiūrio į juos: Volgogrado ligoninėje juos pasitiko šiurpios sąlygos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per „specialiąją operaciją“ sužeisti rusų įsibrovėliai grįžo namo – tiesiai į ligoninę Volgograde. Dauguma įsibrovėlių džiaugėsi, kad pavyko išgyventi, tačiau gydymo įstaigoje jų laukė įdomus požiūris. Kaip paaiškėjo, „išvaduotojai“ ligoninėje maitinami dar prasčiau nei per pačią „specialiąją operaciją“, kur galėjo valgyti iš ukrainiečių pavogtą vištieną, nes jiems duotų sausų davinių neėdė net valkataujantys šunys.

Tačiau ligoninėje sužeistiems rusų kariams siūlomas maistas panašus į naujo tipo cheminį ginklą, kaip juokauja ukrainiečiai. Vakarienei 413-ojoje karo ligoninėje Rusijos Federacijos kariai gavo tokį maistą: jūrų lydekos uodegą, kuri, sprendžiant iš išvaizdos, sandėlyje gulėjo per ilgai; klampų, tikriausiai bulvių košės gumulą; šiek tiek skysčio puode; duoną, kurią reikia pasiimti su kaušeliu; supuvusį obuolį; arbatos; virtą kiaušinį; ilgo galiojimo deserto.

 

Rusams lėkščių nedavė. Visi „patiekalai“ buvo sunešti induose, kuriuose ir buvo paruošti. Rusai puolė dalintis tais vaizdais socialiniuose tinkluose, bet daug užuojautos nesulaukė.

(121)
(3)
(118)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: