Įvyko planuota Putino kalba! Paskelbė apie „milijono žmonių valią“, Novorosiją ir pasiūlė derybas su beprotiška sąlyga (Video)  (2)

Jis sakė, kad žmonės „DLR“, „LLR“, Zaporožės ir Chersono regionuose „padarė nedviprasmišką pasirinkimą“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas ciniškai paskelbė apie savo pasirengimą prijungti prie Rusijos laikinai okupuotas teritorijas keturiuose Ukrainos regionuose (Donecke, Luhanske, Chersone ir Zaporožėje) ir pasiūlė Kijevui derybas. 

Tokie pareiškimai buvo padaryti per jo kalbą Federalinėje Asamblėjoje. 

„Esu tikras, kad Federalinė asamblėja palaikys konstitucinius įstatymus dėl keturių naujų regionų, Rusijos Federacijos subjektų, priėmimo ir formavimo Rusijoje, nes tokia yra milijonų žmonių valia“, – ciniškai kalbėjo Putinas. 

Toliau Rusijos diktatorius apmąstė Novorosiją, Jekateriną II, Antrąjį pasaulinį karą ir vadinamąjį „Rusijos pavasarį“. Jis taip pat paskelbė tylos minute pagerbti žuvusiuosius Donbase. 

Jis taip pat patikino, kad „DLR“, „LLR“, Zaporožės ir Chersono regionų žmonės „padarė nedviprasmišką pasirinkimą“. V. Putinas, kreipdamasis į Kijevą ir Vakarus, pasitikėdamas savimi pridūrė, kad šių Ukrainos teritorijų gyventojai „amžinai tampa Rusijos piliečiais“. 

Tęsdamas jis paragino Ukrainą nustoti ginti savo teritorijas ir pradėti derybas. 

 

"Mes raginame Kijevo režimą nedelsiant nutraukti ugnį ir karą, kurį jis pradėjo 2014 m., ir grįžti prie derybų stalo. Esame tam pasirengę. Tačiau apie "referendumo" rezultatus nekalbėsime", - sakė jis. 

Putinas ir „DLR“ bei „LLR“ lyderiai Denisas Pušilinas ir Leonidas Pasečnikas, Zaporožės ir Chersono regionų gauleteriai Jevgenijus Balickis ir Vladimiras Saldo pasirašė vadinamuosius susitarimus dėl laikinai okupuotų Ukrainos teritorijų įtraukimo į Rusiją ir naujų Rusijos Federacijos vienetų formavimo. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(48)
(-46)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: