[Žinios trumpai] Maskva vėl kapituliuoja! Ukraina galingai įžengė į Limaną – rusai bėga, kai kur dar verda kovos (Video)  (2)

Maskva šeštadienį pranešė išvedusi savo karius iš Limano – svarbaus Rytų Ukrainos miesto, esančio viename iš keturių Ukrainos regionų, kuriuos Rusija aneksuoja.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-01 [Žinios trumpai] Maskva vėl kapituliuoja! Ukraina galingai įžengė į Limaną – rusai bėga, kai kur dar verda kovos (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anksčiau tą dieną internete išplitusiuose vaizdo įrašuose buvo matyti Ukrainos pajėgos miesto pakraštyje.

„Ukrainos oro puolimo pajėgos įžengia į Limaną, kovos tęsiasi“, – rašė Ukrainos gynybos ministerija socialiniame tinkle „Twitter“.

Operatyvinės vadovybės „Rytai“ spaudos sekretorius Serhiy Cherevaty patvirtino mieste filmuotos vaizdo medžiagos autentiškumą teletono eteryje.

„Informacija ir vaizdo įrašas, kurį matėte su miesto riboženkliu, yra tiesa. Mes jau Limane. Tačiau kovos vyksta", - sakė Cherevaty ir pridūrė, kad detalės paaiškės vėliau.

Prokremliški „Telegram“ kanalai, nušviečiantys karą Ukrainoje, rašo, kad Rusijos kariai paliko miestą, o Ukrainos daliniai jau juda centrinėmis gatvėmis ir tikrina gyventojų dokumentus.

Pagrindinis Rusijos pajėgų tiekimo centras, Limano miestaas pastarosiomis savaitėmis buvo įnirtingų kovų vieta, Ukrainai bandant žengti į priekį savo kontrpuolimu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(90)
(3)
(87)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: