Rusijai gresia nauja katastrofa: Ukraina pasiruošė milžiniško fronto puolimui – plotis 250 km, gylis 150 km, rusų kariuomenės labai mažai  ()

Zaporižios kryptimi Rusijos kariuomenės frontas netrukus gali sugriūti, tikina Julija Latynina.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-05 Rusijai gresia nauja katastrofa: Ukraina pasiruošė milžiniško fronto puolimui – plotis 250 km, gylis 150 km, rusų kariuomenės labai mažai  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Be nesėkmių Limano ir Chersono kryptimis, Rusijos kariuomenę gali ištikti katastrofa ir Zaporižioje.

Apie tai interviu DW kalbėjo rusų žurnalistė ir rašytoja Julija Latynina.

„Matome, kad Ukrainos kariuomenė sustiprinta Zaporižios fronte. Tai milžiniškas 250 km pločio, 150 km gylio frontas, kuriame nėra pakankamai rusų kariuomenės. Tai, kas ten vyksta, yra maždaug tai, kas buvo Charkivo fronte prieš proveržį. HIMARS važiuoja uolėtais keliais ir šiame fronte paleidžia raketas. O toje vietoje, kur frontas pasiduoda, braižomas ukrainiečių puolimas“, – sakė Latynina.

Ji patikslino, kad kontrpuolimas gali vykti link Melitopolio, Berdjansko ar Mariupolio. Kryptis priklausys nuo to, kur Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms iš pradžių pavyks prasiveržti per įsibrovėlių gynybą.

 

„Po to dėl judėjimo lengvumo ten, kaip ir po Balaklijos, plačia srove tekės ukrainiečių junginiai ir artilerija. Tai yra realybė“, – pareiškė rusų žurnalistė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(134)
(1)
(133)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: