[Žinios trumpai] Karas sugrįžta į sostinę! Rusija smogė Kyjivo priesmiečiui – į įvykio vietą sulėkė visos tarnybos: kas vyksta? (Video)  (1)

Pasak regiono gubernatoriaus, Rusija smogė Irane pagamintais dronais-kamikadzėmis netoli Ukrainos sostinės Kyjivo, vienas žmogus buvo sužeistas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos pajėgos antradienio vakarą atakavo Bilą Cerkvą, esančią maždaug 90 km nuo Kyjivo, šešiais bepiločio lėktuvo smūgiais, „Telegram“ rašė Ukrainos politikas.

Kyjivo regione pastarosiomis savaitėmis iš esmės buvo ramu, Ukrainos armijai sustiprinus kontrpuolimą rytuose ir pietuose.

Pasak regiono gubernatoriaus Oleksijaus Kulebos, Bila Cerkva, miestas, kuriame gyvena apie 200 000 žmonių, buvo užpultas Irane pagamintų bepiločių orlaivių „Shahed-136“.

 

„Naktį priešas užpuolė Bilą Cerkvą „Shahed-136“ tipo bepiločiais orlaiviais. Iš viso 6 smūgiai ir sprogimai. Sužeistas vienas žmogus, apgadinta ir infrastruktūra“, – rašė Kuleba „Telegram“.

„Šiuo metu vyksta apšaudymo padarinių likvidavimas, vietoje dirba visos reikalingos tarnybos, 57 gelbėtojai ir 15 avarinių tarnybų padalinių, gaisras vis dar gesinamas. Prašau gyventojų neignoruoti įspėjamųjų oro signalų ir saugos taisyklių“, - apie incidentą rašė Kuleba.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(19)
(-13)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)