[Žinios trumpai] Skelbiamas oficialus Rusijos atsakymas į masinę Ukrainos ataką raketomis – tai buvo daroma tyčia (Foto)  ()

Koordinuotos atakos prieš Ukrainos miestus pirmadienio rytą buvo „atsakomųjų priemonių“ dalis, reaguojant į sprogimą ant Krymo tilto, sakė vienas Rusijos pareigūnas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-10 [Žinios trumpai] Skelbiamas oficialus Rusijos atsakymas į masinę Ukrainos ataką raketomis – tai buvo daroma tyčia (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Antskrydžiais mažiausiai 14 Ukrainos miestų, įskaitant sostinę Kijevą, buvo siekiama sunaikinti „sprendimų priėmimo centrus“, Rusijos valstybinei naujienų agentūrai „Lenta“ sakė Rusijos Valstybės Dūmos narys Aleksejus Čepa.

„Prieš kelis mėnesius įspėjome, kad atakuosime sprendimų priėmimo centrus, bet kažkas sutrukdė mums vykdyti šiuos pažadus. Akivaizdu, kad atėjo laikas“, - sakė jis.

Kijevas neprisiėmė atsakomybės už smūgį tiltui per Kerčės sąsiaurį – vienintelį tiltą, jungiantį aneksuotą Krymo pusiasalį su Rusija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(19)
(-16)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()