E. Muskas vėl drebina internetą, kuo baigsis karas dėl Krymo ir skelbia apie Trečiąjį pasaulinį karą  (1)

Anot verslininko, Rusijai taikomos visokios sankcijos, ir ji neturi ko prarasti. O apsikeitimas branduoliniais smūgiais su JAV sukels Trečiąjį pasaulinį karą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Amerikiečių verslininkas, „Tesla“ ir „SpaceX“ įkūrėjas Elonas Muskas teigė, kad tarp Krymo praradimo ir branduolinio ginklo panaudojimo Rusija pasirinks pastarąjį.

Muskas taip pat perspėjo, kad apsikeitimas branduoliniais smūgiais su JAV sukels Trečiąjį pasaulinį karą.

Apie tai jis parašė socialiniame tinkle „Twitter“.

„Jei Rusijai teks rinktis – prarasti Krymą ar panaudoti branduolinį ginklą mūšio lauke – ji pasirinks pastarąjį. Mes jau atkirtome (sankcionavome) Rusiją nuo visko, tai ką ji turi prarasti? Jei mes smogsime atgal branduoliniu smūgiu, ji atsakys tuo pačiu ir prasidės Trečiasis pasaulinis karas“, – sakė Muskas.

„Patinka tai ar ne, Rusija į Krymą žiūri kaip į savo neatimamą teritoriją. Krymas taip pat yra labai svarbus Rusijos nacionaliniam saugumui. Tai jų pietinė karinė bazė. Jiems Krymo praradimas yra tas pats, kas JAV Havajai ar Perl Harboras.

 

Prisiminkite, kad amerikiečių milijardierius vis dėlto nusprendė Ukrainai nemokamai suteikti internetą iš „Starlink“. Nepaisant didelių nuostolių, amerikiečių bendrovė ir toliau nemokamai finansuos Ukrainos vyriausybę.

 

Tuo pat metu, kaip praneša žiniasklaida, Rusijos valstybinėms įmonėms buvo pavesta atlikti skubų sociologinį tyrimą ir išsiaiškinti, kaip Rusijos Federacijos gyventojai reaguotų į Krymo grąžinimą Ukrainos kontrolei. Eiliniam rusui skirtų klausimų sąraše taip pat yra klausimas „ar esate pasirengęs kovoti su Ukraina, jei prarastume Krymo pusiasalio kontrolę?“

Amerikiečių istoriko ir ilgamečio Rusijos Federacijos prezidento kritiko Jurijaus Felštinskio vertinimu, pirmosios Trečiojo pasaulinio karo dienos jau vyksta, o ateityje vasario 24 d. bus įvardyta kaip jo pradžia.

Mokslininkas taip pat mano esant didelę branduolinio smūgio iš Baltarusijos tikimybę. Tokiu atveju Putinas gali sunaikinti Kyjivą per kelias minutes.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(30)
(-24)

Komentarai (1)