[Žinios trumpai] Kinijos variantas žlugo: „Kremliuje skubiai rengiamas slaptas planas Putino evakuacijai“  (11)

Slaptas projektas ruošiamas nuo šių metų pavasario.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo šių metų pavasario, tai yra prasidėjus plataus masto karui Ukrainoje, Kremliuje vykdomas slaptas projektas. Jame Rusijos prezidento Vladimiro Putino ir aukščiausios šalies vadovybės skubios evakuacijos į užsienį scenarijaus kūrimas pralaimėjimo karinėje kampanijoje atveju.

Apie tai savo „Telegram“ kanale, remdamasis savo šaltiniais, rašo politikos analitikas Abasas Galiamovas, buvęs V. Putino kalbų rašytojas.

Anot jo, pagrindine galimos evakuacijos kryptimi pasirinkta Lotynų Amerika, būtent Argentina ir Venesuela. Kalbant apie Argentinos kryptį, politologas detaliau nieko nežino, daugiau informacijos jis turi apie Venesuelos kryptį.

Planą perkelti aukščiausią Rusijos Federacijos vadovybę į Venesuelą kuruoja „Rosneft“ vadovas Igoris Sečinas, gerai sutariantis su Venesuelos prezidentu Nocolasu Maduro. Tiesiogiai šį darbą tvarko Sečino „dešinioji ranka“ Jurijus Kurilinas, kuris dar neseniai ėjo „Rosneft“ štabo vadovo pareigas. Vasarą jis paliko šį postą ir stačia galva pasinėrė į slaptą projektą. Kurilinas turi JAV pilietybę ir gerus ryšius.

 

Tuo pat metu Galiamovas pažymi, kad iš pradžių pagrindine platforma galimai Putino ir jo aplinkos evakuacijai buvo laikoma Kinija, tačiau ši kryptis greitai nuvylė Kremlių, nes kinai yra „per daug protingi ir per daug niekina kitus, ypač pralaimėjusius“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(227)
(17)
(210)

Komentarai (11)

Susijusios žymos: