Šokiruojanti „Wagner“ egzekucija sukėlė nuostabą tarp ekspertų - kažkas čia ne taip  ()

„Wagner“ karo nusikaltėlių nežmoniškumas tiesiog šokiruoja, tačiau vaizdo įrašas gali būti surežisuotas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagner”, Jevgenijaus Prigožino įkurta kompanija, paskelbė dar vienos egzekucijos vaizdo įrašą. Filmuotoje medžiagoje matoma Dmitrijaus Jakuščenkos žmogžudystė. Teigiama, kad jis pasidavė Ukrainai ir už tai buvo nubaustas.

Tačiau Ukrainos „Telegram“ kanalai atkreipia dėmesį į keletą to įrašo detalių. Pavyzdžiui, kai budelis trenkia kūju, vaizdo įrašas tampa neryškus. Tyčia slepiama žala, kurią smūgis sukėlė.

„Teigiama, kad kalinys pasidavė, o po to per stebuklą atsidūrė rūsyje. Sulėtintame įraše matyti, kad kūnas po smūgio kūju visiškai nereaguoja, tarsi nieko nebūtų nutikę, o tada, per sekundės dalį po smūgio, jis sklandžiai krenta atgal. Rankos ir ten, kur kūnas liečia sieną, po smūgio nesujudėjo nė milimetro“, – rašo „Ukraina 365“ kanalo autoriai.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
6035 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Dar viena keistenybė: Jakuščenka nurodė, kad prieš pagrobimą jis buvo vienoje iš Dnipro gatvių. Tačiau vargu ar Ukrainos teisėsaugos institucijos leistų jam tiesiog „pasivaikščioti“ po miestą, jei jis tikrai kovotų „Wagner”, o paskui atsidurtų Ukrainos nelaisvėje.

 

Aišku, kad tokie vaizdo įrašai kuriami siekiant įbauginti „Wagner” smogikus ir kitus Rusijos karius, kad tik jie nepasiduotų. Taip pat aišku, kad iš kalinių sudarytos „Wagner” gretos yra pilnos žiaurių žmonių. Net ir senieji „Wagner” nariai garsėjo žiaurumu Sirijoje ir Afrikoje. Taigi, tokios egzekucijos nestebina, nepriklausomai nuo to, ką žmonės įžvelgia tame įraše.

(24)
(2)
(22)

Komentarai ()

Susijusios žymos: