„Jei dabar b***t, mes nesustabdysime šito su*ikto NATO“: 3 sūnų motina paaiškino prieš ką jie kovoja (Video)  ()

Agresorės Rusijos Federacijos pilietė, per karą prieš Ukrainą jau netekusi vieno sūnaus, pateikė nemažai Rusijos agresijos „pateisinimų“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusė pareiškė, kad Rusija kariauja ne su ukrainiečiais, o su JAV, taip pat su „bandera ir neonaciais“.

Pastaruosius aštuonerius metus neva „Luhanskas ir Doneckas buvo kankinami“. Rusė apie tai pasakojo vaizdo įraše, kurį paskelbė savo „TikTok“ paskyroje.

Tris vaikus pagimdžiusi moteris tiki, kad karas tęsis dar ilgai, todėl jos jaunesnieji sūnūs, kuriems dabar 15 ir 18 metų, taip pat turės laiko tapti patrankų mėsa, sekdami savo 19 metų brolio pėdomis, kurį jau likvidavo Ukrainos gynybos pajėgos.

„Yra tokia profesija - ginti savo tėvynę... jei mes dabar nesustabdysime šito su*ikto NATO, šitos kariuomenės bus mūsų žemėse, turėsime jas čia - Oriole, Brianske, Rostove! Ir tada kentės mūsų dukros, turėsime koncentracijos stovyklas“, – šaukė rusė.

Ji pasmerkė tuos rusus, kurie nepalaiko karo ir ragina surengti mitingus prieš Rusijos valdžią.

 

Moteris teigė, kad Rusijos Federacijos agresija prieš Ukrainą buvo „priverstinė“, tačiau tuo pačiu, anot jos, karą pradėjo ne Rusija, bet ji privalės jį užbaigti.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(74)
(-72)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()