„Visus ukrainiečius sumalti į miltus“: skelbiama rusų reakcija į masinį Ukrainos puolimą, jau svajoja apie „naujus tikslus“ (Video)  (1)

Kovo 9 d. rytą rusai paliko atitinkamus komentarus viename populiariame propagandiniame „Telegram“ kanale.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus gerbėjai džiaugiasi nauja, kovo 9-osios naktį, įvykdyta Rusijos karo nusikaltėlių raketų atakų prieš Ukrainą banga. „Specialiosios karinės operacijos“ šalininkai teigia, kad tokios atakos turėtų vykti kiekvieną vakarą, buvo paleista „per mažai“ raketų, o atskiri veikėjai reikalavo „visus ukrainiečius sumalti į miltus“.

Ketvirtadienio, kovo 9 d., rytą rusai paliko atitinkamus komentarus viename populiariame propagandiniame „Telegram“ kanale. Daugelio Ukrainos regionų gyventojų šią naktį girdėjo sprogimus, o Lvivo srities Zoločivo rajone žuvo mažiausiai keturi žmonės. Dnipropetrovsko srityje taip pat yra auka.

Tačiau propagandos aukoms nerūpi civilių žūtis ar RF ginkluotųjų pajėgų karo įstatymų pažeidimai.

„Mažai, reikia daugiau! Kad galvas pakelti bijotų!“, „Gerai, bet nepakankamai“, „Teisingai, jie gi norėjo dekomunizacijos“, – rašo internautai.

 

Kai kurie mano, kad raketų atakų tikslai turėtų būti skirtingi. „Reikia pataikyti ne į infrastruktūrą, o į tuos, kurie priima sprendimus. Taip viskas baigsis greičiau ir bus mažiau kraujo praliejimo“, – sakė vienas iš komentatorių.

Dar vienas tikina, kad „tai turėtų būti daroma dieną ir naktį, kiekvieną dieną“.

Yra tikrai baisių komentarų. Jų autoriai sąmoningai pasisako už Ukrainos piliečių naikinimą ir netgi to reikalauja. „Jų neperauklėsi, jie nustatė savo šalies naikinimo kursą“, „Negana, neužtenka!!! Nesustokite, pritraukite visą strateginę aviaciją. Sutrinkite ukrainiečius į miltelius!“, - rašo rusai.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(43)
(-39)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: