Kyjivas atakuojamas beveik kasdien. Ekspertas paaiškino, kodėl Rusija tai daro (Video)  ()

Okupantai tikisi kaip nors sustabdyti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrataką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija pastaruoju metu beveik kasdien apšaudo Ukrainos teritoriją, nuo gegužės pradžios jau buvo įvykdytos kelios atakos prieš Kyjivą. Karo ekspertas ir Rusijos ir Ukrainos karo dalyvis Aleksejus Getmanas įvertino, kokių šiais smūgiais tikslų siekia Rusijos Federacija.

;

„Kyjivas parodo tai, ko neparodo jokia oro gynyba pasaulyje. Turėtume tuo didžiuotis kartu su jumis. Mes numušame 100% į mus skrendančių ore taikinių“, – sako jis. Ir priduria, jog taip, į pastatus krenta nuolaužos, bet to, deja, kartais nepavyksta išvengti.

„Kodėl jie tai daro? Na, tai ištyrė Amerikos karo studijų institutas. Jis sako, kad taip rusai nori parodyti mūsų vyriausybei, mūsų karinei-politinei vadovybei, kad jie sugeba vykdyti didžiules atakas, kad jie gali atremti mūsų puolamuosius veiksmus“, – sakė A. Getmanas.

 

Tai yra, aiškino jis, Rusijos įsibrovėliai nori masiniais smūgiais sustabdyti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimą, tačiau šios viltys bergždžios.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(0)
(15)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: