„Tai karo žvėris!“ Britanijos pulkininkas paskelbė, kas sukeltų lūžį kare  ()

Pasak karo eksperto Gleno Granto, amerikiečių raketos nušluoja priešo taikinius nuo žemės paviršiaus. Tokie ginklai leis Rusijai žinoti, kad žaidimas baigtas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš Rusijos armijos reikia atimti mintį apie galimą pergalę ir į Ukrainą siųsti tikrai galingus ginklus. Tai birželio 3 dieną kanalo „Espreso“ eteryje paskelbė į pensiją išėjęs britų armijos pulkininkas, karo ekspertas Glenas Grantas.

„ATACMS yra visiškai kitoks kovinis žvėris, ne toks, koks yra Ukrainoje. Su tokiais ginklais galima sunaikinti tikrus objektus. Nedeginkite, o nušluokite juos nuo žemės paviršiaus“, – komentavo jis.

Karo ekspertas kaip pavyzdį pateikė Serbijos gynybos ministerijos nuotraukas po NATO atakos 1999 m.

„Jei matėte jas, suprantate, kokią žalą gali padaryti tokie ginklai. Todėl Bideno administracija mano, kad tai gali pažeisti tradicinio karo ribas“, – pridūrė Grantas.

 

Jo nuomone, Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas jau seniai galėjo panaudoti branduolinį ginklą, nes tam turėjo daug priežasčių. Jis pridūrė, kad JAV turėtų aprūpinti Ukrainą ATACMS raketomis, nes tai reikš Rusijai, kad žaidimas baigtas.

 

„Kol tai neįvyks, Rusija mano, kad jei jie tęs karą, jie turės galimybę laimėti. Turime atimti iš jų šią mintį, kad Ukraina būtų tokia stipri ir galinga, kad rusai suprastų, kad jiems nepavyks“, - sakė pulkininkas.

Ukrainai suteikus ATACMS raketas Kremlius turės sėsti prie derybų stalo, padarė išvadą pulkininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(85)
(1)
(84)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()