[Žinios trumpai] Ukrainos ginkluotosios pajėgos skelbia naujus laimėjimus: tarp jų ir sunaikinta galinga rusų elektroninio karo sistema  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos Charkovo srityje sunaikino galingą rusų elektroninio karo sistemą, kuri stipriai trukdė ryšiui. Be to, Ukrainos kariuomenė susidorojo su žvalgybos grupe ir įsibrovėlių sraigtasparniu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos Charkovo srityje sunaikino galingą stacionarią elektroninio karo sistemą, kuri trukdė ryšiui.

Apie tai pranešė Charkovo srities karinės administracijos pirmininkas Olegas Sinegubovas.

„Mūsų drąsūs gynėjai sunaikino galingą Rusijos stacionarią elektroninio karo sistemą. Šio komplekso dėka įsibrovėliai „užstrigdindavo“ mūsų ryšius, elektroniką, oro gynybos sistemų ir bepiločių orlaivių veikimą, atliko žvalgybos darbus. Tai galinga operacija, už kurią visi esame dėkingi savo nenugalimiems kovotojams. Kartu su priešo kompleksu Ukrainos ginkluotosios pajėgos sunaikino apie 50 priešų, kurie tiesiogiai dirbo su technika“, – sakė jis savo kanale „Telegram“.

Be to, pasak Sinegubovo, ryte Charkovo srityje 92-oji mechanizuota brigada ir Charkovo garnizono kariškiai sunaikino priešo žvalgybos pareigūnus, įskaitant kuopos vadą.

„Tos pačios 92-osios brigados kovotojai paėmė į nelaisvę 17 įsibrovėlių, iš kurių 15 buvo mobilizuoti iš vadinamosios „DLR/LLR“ (Donecko ir Luhansko, – Red.). Mūsų kariškiai pastebėjo nuskurdusią „DLR/LLR“ kovotojų ekipuotę, dalis jų buvo apsvaigę nuo narkotikų, alkoholio ir visiškai demoralizuoti. Toje pačioje Charkovo srityje Ukrainos ginkluotųjų pajėgų mobilūs daliniai sunaikino tiesiai ant žemės stovėjusį priešo sraigtasparnį su artilerija. Rusai pastaruoju metu vis dažniau demonstruoja savo gėdingus pralaimėjimus“, – sakė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(37)
(0)
(37)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: