[Žinios trumpai] Rusija karui Ukrainoje verbuoja šimtus teroristų iš Libano „Hezbollah“, Rusijos propaganda ant bangos: „jie gali būti pagrindinis veiksnys, darantis įtaką karo veiksmų eigai“  ()

Už ukrainiečių žudymą kovotojams buvo pažadėta mokėti 1500 JAV dolerių per mėnesį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Grupuotė „Hezbollah“ sutiko nusiųsti į Ukrainą 800 kovotojų, kurie dalyvautų karo veiksmuose Rusijos Federacijos pusėje.

Apie tai pranešė Rusijos laikraštis „Novaja Gazeta“. Už ukrainiečių nužudymą kovotojams buvo pažadėta mokėti 1500 JAV dolerių per mėnesį.

Remiantis turima informacija, Rusijos privačios karinės bendrovės „Wagner“ atstovai susitiko su „Hezbollah“ kovotojais. Esą buvo susitarta pasamdyti 800 kovotojų. 200 jų turėtų būti perduota į Baltarusiją iki mėnesio pabaigos.

„Į Ukrainą vykstantys „Hezbollah“ daliniai gali būti pagrindinis veiksnys, darantis įtaką karo veiksmų eigai. „Hezbollah“ yra darni, pajėgi, moderni kariuomenė. Tiesą sakant, kova yra „Hezbollah“ gyvenimo būdas“, – teigiama straipsnyje.

 

Rusijos kariuomenės nesėkmės ir dideli įsibrovėlių personalo nuostoliai Ukrainoje privertė Rusiją kreiptis į samdinius, kovotojus ir teroristus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(8)
(-3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: