[Žinios trumpai] Nauji ginklai iš Vakarų kelia siaubingą pyktį Rusijai – gali atakuoti NATO bazę, kad užkirstų kelią ginklų tiekimui Ukrainai  ()

Vladimiras Putinas gali apsvarstyti galimybę smogti NATO bazei, kad sustabdytų ginklų perdavimą Ukrainai, perspėjo buvęs Didžiosios Britanijos saugumo vadovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lordas Rickettsas, pirmasis vyriausybės patarėjas nacionalinio saugumo klausimais, pareiškė, kad Putinas „vis labiau trokšta užgniaužti ginklų srautą“ į Ukrainą.

Jis netgi gali tai padaryti atakuodamas orlaivius ar vilkstines, nukreiptas į šalį iš NATO, mano lordas Rickettsas.

„Labiau manau, kad rusai ieško kaip tam tikras būdas užkirsti apriboti šį ginklų srautą į Ukrainą. Taigi galime pamatyti atakas prieš vilkstines ar lėktuvus, gabenančius ginklus iš Vakarų.

„Blogiausiu atveju galbūt koks nors raketų smūgis į NATO bazę, kur buvo ruošiami ginklai Ukrainai. Ir tai tikrai sukels NATO šalims tikrą dilemą“.

 

Rusijos smūgiai Lvivui turėjo aiškią užuominą, nes Lvivas yra centras, per kurį patenka užsienio įranga.

Pirmoji raketų smūgių banga karo pradžioje buvo skirta aerodromui, aviacijai ir oro gynybos sistemoms sunaikinti, tai buvo įgyvendinta tik iš dalies. Tada raketų smūgiai buvo nukreipti į gynybos pramonės infrastruktūros objektus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(13)
(-1)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()