[Žinios trumpai] „Užgriuvo šventoji ugnis“: Rusijos oro pajėgų bazėje kilo gaisras (Video)  (1)

Vakar Rusijos Usurijsko oro pajėgų bazėje kilo didelis gaisras. Oficialiai Rusija, regis, nekalbėjo apie šį gaisrą - neaišku nei kas nutiko, nei kokie nuostoliai buvo patirti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Usurijskas yra Primorsko regione, beveik 10 tūkstančių kilometrų nuo Ukrainos. Taigi, apie jokią ataką iš Ukrainos teritorijos negalima kalbėti. Kur kas labiau tikėtina tai, kad oro pajėgų bazėje nukrito lėktuvas ar užsiliepsnojo koks nors kilti besiruošiantis orlaivis. Tiesa, gaisro būta nemažo, nes „Telegram“ pasidalintame vaizdo įraše matomas didelis juodų dūmų debesis.

Vaizdo įrašas sulaukė ironiškų komentarų - teigta, kad aerodromą „užgriuvo šventoji ugnis“. Taip dabar juokaujama dėl to, kad Rusijoje padaugėjo strateginėse vietose kylančių gaisrų. Naktį iš sekmadienio į pirmadienį Brianske užsiliepsnojo degalų saugyklos, kurios buvo naudojamos ir invazijai į Ukrainą aptarnauti. Anksčiau degė strateginiai pastatai ir giliau Rusijos teritorijoje - ten, kur Ukraina irgi jų negali pasiekti. Taigi, dabar ir Usurijsko oro pajėgų bazės užsiliepsnojimas atrodo kitaip šiame kontekste. Ukrainos organizuojamas sabotažas, slaptas judėjimas prieš karą ar sutapimai?

(94)
(2)
(92)

Komentarai (1)