[Žinios trumpai] Okupantai jau „Azovstal“ teritorijoje: situaciją pakomentavo Azovo pulko vadas (Video)  ()

Okupantai „Azovstal“ teritorijoje, susisiekimas su gynėjais atkurtas – gegužės 4 d. paskelbė „Žmonių tarno“ frakcijos pirmininkas Davidas Arakhamia.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-05 [Žinios trumpai] Okupantai jau „Azovstal“ teritorijoje: situaciją pakomentavo Azovo pulko vadas (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Rusijos okupacinės pajėgos jau yra „Azovstal“ teritorijoje. Ryšys su Ukrainos gynėjais atkurtas“, – „Laisvės radijui“ pranešė Ukrainos delegacijos vadovas derybose su Rusija, liaudies deputatas ir „Žmonių tarno“ frakcijos vadovas Davidas Arakhamia.

„Bandymai šturmuoti gamyklą tęsiasi jau antrą dieną. Rusijos kariai įsiveržė į „Azovstal“ teritoriją", – sakė D. Arakhamija, remdamasis Azovo pulko vado žodžiais. Smulkiau savo pasisakymo nekomentavo.

Kiek vėliau oficialų pranešimą paskelbė ir Azovo pulko vadas.

„Situacija „Azovstal“ komplikuota, vyksta sunkūs kruvini mūšiai“, – teigė Azovo pulko vadas. „Antrą dieną tęsiasi mūšiai, priešas įsiveržė į gamyklą ir „Azovstal“ situacija itin sunki, tačiau Mariupolio gynėjai ir toliau pasiaukojamai ginasi“, – vaizdo įraše pareiškė Azovo pulko vadas papulkininkis Denisas Prokopenko.

 

„Nuo balandžio 25 d. „Azovstal“ gamykloje vykdome žiedinę gynybą. Laikomės jau antrą dieną iš eilės, priešui įsiveržus į gamyklą“, – sakė jis.

 

D. Prokopenko teigimu, sunkios kruvinos kovos tęsiasi toliau:

„Didžiuojuosi savo kariais, kurie deda nežmoniškas pastangas, kad sutramdytų priešo puolimą“, – sakė Azovo pulko vadas. Taip pat jis padėkojo pasauliui už suteiktą milžinišką paramą Mariupolio pulkui ir pabrėžė, kad kariai to nusipelnė.

Žiūrėkite vaizdo įrašą:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(24)
(0)
(24)

Komentarai ()

Susijusios žymos: