Jei V.Putiną pakeis N.Patruševas – bus dar blogiau: skelbiami jo ciniški pareiškimai apie karą ir reparacijas  (1)

Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos sekretorius išreiškė įsitikinimą, kad visi šalies agresorės prezidento keliami tikslai Ukrainoje bus pasiekti.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-29 Jei V.Putiną pakeis N.Patruševas – bus dar blogiau: skelbiami jo ciniški pareiškimai apie karą ir reparacijas  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos sekretorius Nikolajus Patruševas pareiškė, kad Rusija neapsiriboja laiko terminais kare prieš Ukrainą.

Taip jis teigė duodamas interviu laikraščiui „Argumentai ir faktai“.

„Mes nesivaikome terminų. Nacizmą arba reikia išnaikinti 100 proc., arba po kelerių metų jis pakels galvą dar bjauresniu pavidalu“, – ciniškai sako galimu V. Putino įpėdiniu vadinamas N. Patruševas.

Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos sekretorius išreiškė įsitikinimą, kad visi šalies agresorės prezidento keliami tikslai Ukrainoje bus pasiekti.

N. Patruševas pasižymėjo dar vienu įžūliu pareiškimu: jis sakė, jog Rusijos Federacija kovoja „iš užuojautos jausmo“.

Jis taip pat įsitikinęs, kad reparacijų turėtų reikalauti ne Ukraina, o Rusija, Donecko ir Luhansko liaudies „respublikos“. „DLR“ ir „LLR“ turėtų reikalauti atlyginti visą materialinę žalą už aštuonerius metus trukusią agresiją“, – sakė dar 2014-aisiais karą Ukrainoje įžūliai pradėjusios šalies atstovas.

 

Pastaruoju metu žiniasklaidoje pasklido gandai apie pablogėjusią šalies agresorės prezidento Vladimiro Putino sveikatą. Dėl to kyla klausimas dėl jo įpėdinio. Kaip pavyko išsiaiškinti žurnalistams, Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos sekretorius Nikolajus Patruševas gali laikinai pakeisti Rusijos diktatorių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(32)
(-27)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: