[Žinios trumpai] Ukrainiečiai parodė, kuo rusai užpildo artilerijos sviedinius, šaudydami į civilių rajonus (Foto, Video)  ()

Šį rytą Rusijos artilerija paleido tris šūvius į Sumų srities gyvenvietes.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-30 [Žinios trumpai] Ukrainiečiai parodė, kuo rusai užpildo artilerijos sviedinius, šaudydami į civilių rajonus (Foto, Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai, remdamasis Ukrainos valstybės sienos tarnyba, pranešė Censor.NET.

„Vieno apšaudymo metu priešas panaudojo artilerijos sviedinius, užpildytus flešetėmis (žudantis ginklas – metalinė strėlytė, kurių pridedama į artilerijos sviedinius).

 

Plieniniai strypai iš rusiškų sviedinių apgadino Šostkos rajono gyventojų pastatus ir turtą. Verta pažymėti, kad kriminalistai aptiko tuos pačius kovinius elementus ir taikių ukrainiečių, kuriuos rašistai nužudė Bučoje ir Irpene, kūnuose“, – rašoma pranešime.

Naktį pasieniečiai taip pat užfiksavo dar tris apšaudymus Sumų srities pasienyje: 5 minosvaidžio šūvius iš Rusijos Ponurio kaimo ir 6 MLRS šūvius iš Gujevo kaimo.

 

Taip pat priešo lėktuvai surengė 2 oro antskrydžius Chotyno teritorijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(11)
(-5)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: