„Koks čia karas ir ką jie čia daro? Didžioji dauguma visiškai nieko nesupranta.“ Tai tiesa (Video)  ()

Dalis okupacinės kariuomenės nesupranta, ką daro kare.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų okupantams supratus, kad Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas jais naudojasi, šalyje agresorėje Rusijoje gali kilti karinis maištas.

Tokią nuomonę „Glavred“ išsakė buvęs Ukrainos saugumo tarnybos atsargos generolas majoras, karo ekspertas Viktoras Jagunas. Jis pažymi, kad dalis okupacinės kariuomenės nesupranta, ką daro kare.

„Tam tikru momentu (Rusijos – red.) armija supras, kad jais naudojamasi. Mūsų situacija yra visiškai kitokia. Ukrainos kariuomenė yra motyvuota, supranta, ką daro fronte, ji ginasi. Tačiau tarp rusų situacija kitokia – tam tikra jų kariškių kategorija, ypač žemesnio rango, nesupranta, ką jie daro kare“, – pažymėjo Jagunas.

Anot jo, viena dalis rusų okupantų atvyko kariauti į Ukrainą, kad išvengtų problemų, antroji džiaugiasi matydama kraują, o trečioji uždirba iš karo.

 

Tai tiesa. „Tačiau didžioji dauguma visiškai nesupranta, koks čia karas ir ką jie čia daro. Nesupranta, ką ir nuo ko jie išlaisvina, kai čia jų nemyli“, – pažymėjo jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(145)
(4)
(141)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: