[Žinios trumpai] „Bloomberg“: jau aišku, kur ir kada gali įvykti asmeniškas Putino ir Zelenskio susitikimas, abu patvirtino savo dalyvavimą!  ()

Jau lapkritį Balyje gali įvykti Zelenskio ir Putino susitikimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lapkričio 15–16 dienomis Indonezijoje vyks G20 viršūnių susitikimas, į kurį kviečiami Ukrainos ir Rusijos Federacijos prezidentai. Zelenskis dar birželį paskelbė apie savo būsimą vizitą į Balį, tai Putino ketinimas dalyvauti tapo žinomas tik dabar.

Rugpjūčio 18 d., „Bloomberg“ žurnalistai, remdamiesi Indonezijos prezidento Joko Widodo žodžiais, pareiškė, kad Putinas patvirtino savo dalyvavimą viršūnių susitikime. Bendraudamas su spauda, ​​Indonezijos vadovas patvirtino ir Kinijos prezidento Xi Jinpingo būsimą atvykimą į viršūnių susitikimą.

Iš pradžių pati Rusijos Federacija nežinojo, ką daryti su viršūnių susitikimu. Buvo planuota, kad V. Putinas galės kalbėti internetu, tačiau dabar žinoma, kad į Balį jis atvyks asmeniškai.

 

Zelenskis patvirtino, kad dalyvaus, bet pridūrė, kad jam reikia atlikti savo „namų darbus“. Turkijos CNN biuras turi informacijos, kad net Erdogano vizito Sočyje metu V. Putinas leido suprasti, kad yra pasirengęs susitikti su Zelenskiu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(17)
(6)
(11)

Komentarai ()