Rusė pabandė nuvykti į Estiją. Jai buvo šokas, kuo viskas baigėsi  ()

Rusė skundėsi, jog incidentas įvyko Brėmene, iš kurio ji planavo skristi į Estiją, kad vėliau pasiektų Rusijos Federaciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos pilietė internete sukėlė skandalą, kuriame ji skundėsi, kad Vokietijoje jai nebuvo leista įsėsti į lėktuvą dėl Rusijos pilietybės.

Telegram“ paskelbtoje žinutėje ji teigė, kad incidentas įvyko Brėmeno oro uoste. Iš čia rusė planavo skristi į Estijos sostinę, kad galėtų tęsti kelionę į Rusiją, tačiau viena didžiausių ES oro linijų „Lufthansa“ atsisakė ją aptarnauti, sakydama, kad visiems Rusijos Federacijos piliečiams yra uždrausta keliauti per Estijos teritoriją.

Leidimas nuolat gyventi Vokietijoje rusei nepadėjo ir ji svarsto, kur gali kreiptis, kad gautų leidimą keliauti per Estijos teritoriją.

Anot jos, aviakompanija pažadėjo ją įleisti į lėktuvą, jei gaus elektroninį laišką iš Estijos pusės, kuri patvirtins leidimą tokiam žingsniui.

Atkreipkite dėmesį, kad rusės įrašas buvo paskelbtas 5 valandą ryto vietos laiku, kai iki skrydžio buvo likę 2 valandos.

 

Tuo tarpu tapo žinoma, kad prieš dieną Luhamaa kontrolės punkte Moldovos pilietis buvo nubaustas 160 eurų bauda už tai, kad įvažiavo į Estiją su Georgijaus juostele ant savo automobilio galinio vaizdo veidrodėlio, praneša ERR. Estijos valdžia priminė, kad agresiją remiantys simboliai šalyje draudžiami.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(269)
(4)
(265)

Komentarai ()

Susijusios žymos: