Pentagonas patvirtino, kad „piramidės formos“ NSO vaizdo įrašas yra autentiškas – bet kas tai buvo? Keliamos įvairios versijos (Video)  (7)

JAV karinio jūrų laivyno nufilmuotų neatpažintų skraidančių objektų vaizdus Pentagonas patvirtino kaip autentiškus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors daugelis visuomenės paprastai nurodo tokius paslaptingus pastebėjimus kaip NSO, modernesnis gynybos sluoksniuose vartojamas terminas yra „nenustatyti oro reiškiniai“ (UAP) – į juos žvalgybos bendruomenė žiūri labai rimtai.

Filmuotą medžiagą neseniai pasidalijo TV žurnalistas George'as Knappas svetainėje MysteryWire.com ir dokumentinių filmų kūrėjas Jeremy Corbellas tinklalapyje ExtraordinaryBeliefs.com, abu gerai išmanantys NSO pasaulį.

Pirmasis iš nutekintų vaizdo įrašų, užfiksuotas naktinio matymo kamera, rodo, kad 2019 m. liepos mėn. San Diego pakrantėje virš „USS Russell“ karo laivo zuja „piramidės“ formos UAP.

Kito stebėjimo metu „USS Omaha“ laive įgula pastebėjo kažkokią sferinę transporto priemonę, skridusią į vandenyną ir dingusią vandenyje. Pagal UAPTF dokumentus galima manyti, kad objektas nuskendo, tačiau po to, kai povandeninis laivas atliko šios srities paiešką, nuolaužų nerasta.

 

Nors įvykio vaizdo įraše aiškiai matomas tik vienas toks trikampio formos objektas, manoma, kad jis skrieja apie 210 metrų virš laivo, o epizodo apraše aprašytos trys tariamai nenustatytos transporto priemonės, skriejančios būriu virš laivo.

Kiti stebėjimai, kuriuos 2019 m. kovo mėn. užfiksavo F-18 ginklų sistemų pareigūnas, naudodamas savo „iPhone“ kamerą, atskleidžia tris UAP, matytus netoli karinės oro stoties „Oceana“.

Objektai, kurie visi atrodo nepanašūs, buvo praminti kaip „sfera“, „gilė“ ir „metalinis dirižablis“, ir nors kai kurie spėjo, kad tai gali būti oro balionai ar užsienio šnipų dronai, jie lieka nenustatyti ir vis dar laikomi UAP.

Pentagonas patvirtino, kad filmuotą medžiagą padarė karinio jūrų laivyno personalas, tačiau daugiau nekomentavo kas tai galėjo būti.

 

„Galiu patvirtinti, kad nurodytas nuotraukas ir vaizdo įrašus padarė jūrų pajėgų darbuotojai. UAPTF įtraukė šiuos įvykius į savo vykdomus tyrimus “, - sakė Pentagono atstovė spaudai Susan Gough.

Be kelių trumpų aprašymų, nėra daug informacijos apie filmuotą medžiagą. Ar tai NSO iš kito pasaulio? Eksperimentinis karinis lėktuvas? Šnipinėjimo programos, oro balionai, bepiločiai orlaiviai? Arba tiesiog fotoaparato objektyvo sukeltas efektas? Vaizdo medžiagą tyrinėjančioje bendruomenėje nuomonės skirtingos, tačiau daugelis sutinka, kad tai intriguojanti filmuota medžiaga.

Corbellis kartu su kitais žvalgybos bendruomenės žmonėmis tikisi, kad pasidalindamas šia informacija jis dar labiau sustiprins racionalų ir skaidrų šių paslaptingų objektų tyrimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(6)
(34)

Komentarai (7)