[Išsami tema] TOP 10 klaikiausių kankinimo ir egzekucijos būdų, apie kuriuos niekada negirdėjote ir nesapnavote baisiausiame košmare (Video)  ()

Greičiausiai esate girdėję apie tokius žiaurumus kaip ketvirčiavimas ir liežuvių pjaustymas. Bet čia pateikiame pačius bjauriausius būdus, kuriais žmonės kankino ir žudė vieni kitus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiame sąraše yra tiek senovinių, tiek šiuolaikinių skausmo sukėlimo būdų, taikytų nuo Anglijos iki Kinijos.

1. Laužymo ratas

Laužymo ratas yra didžiulis medinis ratas, prie kurio būdavo pririšamas nubaustasis, o paskui daužomas sunkiais daiktais.

Kartais tie ratai buvo statomi vertikaliai ant besisukančios sistemos ir po ja kūrenama ugnis, kad kankintojui sukant ratą, nukankintasis kelias akimirkas apdegtų.

Kartais, sumušę nubaustąjį sunkia medine lazda, ratą statydavo vertikaliai ant aukštų medinių bokštų pavidalo konstrukcijų ir palikdavo saulėje numirti.

Jie taip pat atrišdavo lūžusias galūnes ir surišdavo jas sulenktas nenatūraliomis padėtimis, kad nubaustajam sukeltų dar didesnį skausmą. Laužymo rato metodas nebūtinai nužudydavo žmogų, tačiau jiems buvo lemta mirti po tokių kankinimų dėl skausmo, infekcijos ir bendro išsekimo.

2. Ispaniškas kutentuvas

Nors tai neatrodo kaip kankinimo įtaisas, ispaniškas kutentuvas neturėjo nieko bendra su kutenimu. Tai buvo labai aštrus, į nagus panašus instrumentas, kurį kankintojas laikydavo rankoje ir, spausdamas odą, plėšydavo kankinamajam mėsą.

Paprastai tokie kankinimai buvo atliekami viešai, o kankintojas neskubėdavo, „kutendamas“ žmogų centimetras po centimetro. Kartais ispaniškas kutentuvas buvo derinamas su kitais kankinimo būdais.

Daugeliu atvejų žmonės, kuriems būdavo taikomas ispaniškas kutentuvo metodas, neišgyvendavo kitos dienos, nes tai sukeldavo milžinišką skausmą.

3. Kankinimas bambuku

Tai turbūt išradingiausias kankinimo būdas. Kankinimas bambuku yra paprastas, bet žiaurus kankinimas. Jis vyksta leidžiant bambuko ūgliams įaugti į kankinamo žmogaus kūną.

Bambukas yra vienas greičiausiai augančių augalų Žemėje. Tam tikros bambuko rūšys gali užaugti 90 cm per 24 valandas.

Taigi mūsų protėviai akivaizdžiai pasinaudojo šiomis žiniomis kankindami žmones. Vienoje iš „MythBusters“ serijų buvo įrodyta, kad tai tikrai įmanoma.

Tai tikrai bjaurus būdas mirti. Mirtis lėta ir skausminga. Tie žmonės dar buvo gyvi, kai per juos augo bambukai! Kartais bambuko ūgliai iš tiesų išaugdavo kiaurai per kankinamus žmones, kol žmogus dar buvo sąmoningas.

4. Kruvinasis erelis

Jei matėte televizijos serialą „The Vikings“, jums greičiausiai pažįstamas šis mirties vykdymo būdas. Brutalus būdas, kuriuo vikingai žudė tik pačius baisiausius nusikaltėlius. Tai buvo religinis veiksmas ir egzekucija, nes nužudytojo gyvybė buvo paaukota dievams.

 

Ritualas susideda iš žmogaus nugaros perpjovimo kirviu, sulaužant šonkaulius ir atidengiant plaučius. Tada jie ištempdavo dvi viršutinės kūno puses sukurdami sparnus iš mėsos ir odos. Be to, plaučiai būtų išimami iš šonkaulių, vis dar pritvirtintų prie stemplės, kad žmogus galėtų kvėpuoti, kad išliktų gyvas, kol galiausiai numirdavo dėl kraujo netekimo.

5. Odos nulupimas gyvam

Kankintojai padarydavo keletą ilgų pjūvių aplink kūną ir traukdavo jį, atskirdami odą nuo raumenų. Blogiausia tai, kad žmonės nemirdavo iš karto, bet galėdavo išgyventi kelias dienas be odos. Paprastai jie buvo nulupti ir surišti grandinėmis lauke, pažeidžiami oro sąlygų, mažų gyvūnų, paukščių, vabzdžių ir žmonių, kurie toliau juos kankindavo, svaidydami į juos akmenis ar panašius daiktus.

Galų gale jie mirdavo dėl akivaizdžių priežasčių, tokių kaip infekcija ir kraujo netekimas. Visas jų kūnas pavirsdavo viena milžiniška žaizda.

Tęsinys kitame puslapyje:

Pasidalinkite su draugais
(9)
(11)
(-2)

Komentarai ()