„Google+“ reklama – jau TV ekranuose (Video)  (2)

Kompanija „Google“ reklamuoja savo naująjį socialinį tinklą jau ne tik internete, bet ir per TV – amerikiečiai galėjo per šalyje populiarių futbolo varžybų pertrauką pamatyti šį projektą reklamuojantį vaizdo klipą, kuriuo įmonė siekia pritraukti naujas lankytojų auditorijas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Minėtoje reklamoje buvo rodomi įvairūs „Google+“ langai, o tuo pačiu fone žmonės pasakoja apie savo gyvenimą ir sąsajas su draugais, tarsi „Google+“ būtų su tuo visiškai nesusijęs. Patį video galite pamatyti žemiau:

Su šūkiu „sharing but like real life“ rinkodaros specialistai stengiasi pritraukti dar didesnę auditoriją ir teigia, kad tai nėra virtuali erdvė ir kad per „Google+“ tinklą viskas vyksta taip pat, kaip ir įprastame gyvenime. Tęsiant sąsajas su realiu gyvenimu, galima pažiūrėti ir dar vieną neseniai išleistą vaizdo klipą apie tai, kaip minėto socialinio tinklo funkcija „Circles“ keičia žmonių gyvenimą:

Taigi, kaip seksis naujajam „Google+“ dar matysime ateityje, bet bent jau pristatomųjų video atžvilgiu „Google“ komanda tikrai pasistengė pritraukti kiek įmanoma paprastesniu būdu – tiesiog per paprastų žmonių istorijų prizmę. Tiesa, koks tokių reklamų efektyvumas ir ar jos reikalingas, lieka spręsti patiems skaitytojams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Povilas Korop
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: