„Google+“ apsilankymų skaičius per spalį išaugo 30%  (6)

Analitikai iš kompanijos „Experian Hitwise“ atliko tyrimą, susijusį su socialiniu tinklu „Google+“. Nuo to momento, kai šis tinklas tapo atviras visiems (tai įvyko prieš keletą savaičių), vartotojų skaičius nepaliaujamai auga. Tyrimo duomenimis, spalį „Google+“ apsilankymų skaičius išaugo trečdaliu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Hitwise“ palygino interneto srautus, buvusius rugsėjo mėnesį, su spalio mėnesiu. Vidutiniškai buvo užfiksuota apie 6 mln. apsilankymų, tačiau realus apsilankymų skaičius turėtų būti didesnis, kadangi tyrėjai neatsižvelgė į mobilių įrenginių vartotojų apsilankymus.

Bendras peržiūrų skaičius išaugo 37 %, bendras padidėjimas sudarė maždaug 15 mln. Šį mėnesį vartotojai „Google+“ praleisdavo 5 % laiko daugiau, o tai sudarė apie 5 minutes. Tai šiek tiek daugiau, nei laikas, praleistas „Twitter“ (3 minutės 42 sekundės). Tiesa, dar 2006 metais, kai socialinis tinklas „Facebook“ buvo atsidaręs dar tik porą mėnesių, jame vartotojai praleisdavo apie 10 minučių.

Augimo tempais „Google+“ kol kas lenkia populiarųjį „Facebook“. Pastaruoju metu „Google+“ turi apie 40 mln. registruotų vartotojų. „Google“ socialinio tinklo startas pasižymėjo nematytu iki šiol ažiotažu per pirmas kelias dienas, dar po poros dienų vėliau – beveik panašaus masto susidomėjimo kritimu. Tačiau paieškos gigantas ir toliau vysto savo paslaugą. Šaltinių teigimu, „Google“ ruošia muzikinį servisą, kuris taip pat bus integruotas į „Google+“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: