E. Muskas: „Apple“ pralaimės karą be S. Jobso“  (29)

Elonas Muskas, žmogus, kuris žada keliones į Marsą bei ten įkurti žmonių koloniją, „PayPal“, „Tesla“ bei „SpaceX“ kompanijų įkūrėjas, per pastarąsias keletą dienų pašnekėjo ne tik apie kosmoso, tačiau ir kiek labiau žemiškus dalykėlius, kaip kad apie kompaniją „Apple“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak E. Musko, nepaisant to, jog miręs kompanijos „Apple“ įkūrėjas Styvas Jobsas, pasak įvairių pranešimų, ir paliko šiokį tokį planą, pagal kurį ir turėtų darbuotis kompanija, viskas linksta link to, jog „Apple“ privalės pripažinti pralaimėjimą „Google“ išmaniųjų telefonų rinkoje.

„...nes (red. past. Styvo) Jobso nebėra kompanijos paveiksle.“, - sako E. Muskas, kalbėdamas apie „Apple“ galimybes konkuruoti su „Google“. „Tai tikrai daro didžiulę įtaką, kas valdo kompaniją. Larry Page‘as yra ganėtinai geras vadovas ir ilgoje perspektyvoje veikiausiai su savo kompanija liks ne kur kitur, bet viršuje.“, - pabaigė trumpą komentarą tokia fraze E. Muskas.

Tai nėra pirmas žmogus, kuris prognozuoja „Apple“ kritimą žemyn mirus S. Jobsui. Daugelis pripažįsta, jog žmogus, kuris perėmė kompaniją, tai yra Timas Cookas, tikrai nėra tas veikėjas, kuris galėtų vesti „Apple“ į priekį, o jam neva trūksta ir lyderio savybių, kurios tiesiog būtinos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(28)
(0)
(13)

Komentarai (29)

Susijusios žymos: