Kinijos turgelio stebuklai: Lietuvoje apie naujausią „Asus ZenFone 3“ flagmaną tylu ramu, o Kinijoje jau priimami užsakymai už ypač konkurencingą kainą (Video)  (4)

Dauguma pirkėjų Lietuvoje yra įsitikinę, kad Kinijos elektroninėse parduotuvėse yra įmanoma įsigyti tik vietinių kinų gaminamą produkciją. Dažniausiai šis teiginys gali būti palaikytas tiesa, tačiau galite net neabejoti, kad išimčių taip pat pasitaiko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas iš geriausių to pavyzdžių - Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“. Ji jau nuo rugsėjo 21 dienos priima išankstinius naujosios kartos išmaniojo telefono „Asus ZenFone 3“ užsakymus. Tuo tarpu, kada šio išmaniojo telefono platinimas bus pradėtas Lietuvoje kol kas išvis nėra žinoma.

Šiuo atveju džiugu pranešti ir tai, kad „Gearbest“ elektroninėje parduotuvėje „ZenFone 3“ kainuoja vos 390 JAV dolerių, o tai be jokios abejonės yra tikrai itin konkurencinga kaina aukštosios klasės išmaniųjų telefonų segmente.

Taivano gamintojas „Asus“ šį kartą atnaujino ne tik išmaniojo telefono techninę dalį, tačiau taip pat kardinalius pokyčius įgyvendino ir išoriškai. Kitaip sakant, „Asus ZenFone 3“ pasikeitimai tokie akivaizdūs, kad dizaino aspektu jis nė iš tolo neprimena senesnės kartos „ZenFone“ serijos išmaniųjų telefonų.

Panašu, kad šis naujos kartos 5,5 colių įstrižainės aukštosios raiškos ekranu pasižymintis išmanusis telefonas tikrai negali nuvilti net pačių išrankiausių.

Greta puikaus „Asus ZenFone 3“ dizaino šiuo atveju dar reikia išrikiuoti ir visą eilę techninių ypatybių: negana to, kad išmanusis telefonas yra aprūpintas keturių branduolių centriniu procesoriumi „Qualcomm Snapdragon 625“, jis taip pat išsiskiria integruota dideliu našumu pasižyminčia „Adreno 506“ vaizdo plokšte bei 4 GB dydžio operatyviąją RAM atmintine.

Be to, „ZenFone 3“ turi 64 GB talpos vidinės atminties modulį, tačiau pastarąją naudojant atminties kortelę galima praplėsti dar 128 GB.

„Asus ZenFone 3“ ryšių galimybės taip pat maloniai stebina, nes šalia integruoto 4G ryšio modulio čia taip pat tenka paminėti ir tokius ryšio privalumus kaip 802.11ac standarto WiFi bei naujos kartos Bluetooth 4.2 palaikymą.

Galiausiai reikia nepamiršti ir išmaniajame telefone integruotos 16 megapikselių kameros, aprūpintos lazeriniu fokusavimu, itin sparčiai veikiančio piršto antspaudų skaitytuvo, įdiegto dviejų SIM kortelių palaikymo bei atnaujinta „Asus ZenUI 3.0“ vartotoja sąsaja aprūpintos „Android 6.0“ operacinės sistemos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(11)
(17)
(-6)

Komentarai (4)