Naujos kartos matavimo ruletė su LCD ekranu, specialiu ratuku ir galimybe matuoti bet kokių formų objektų ilgius („Measure King 3-in-1“ kaina, Specifikacijos, Video)  ()

„Measure King 3-in-1“ – tai universali naujos kartos ruletė, kuri ypatinga yra dėl tos priežasties, nes matavimo parodymus pateikia skaitmeniniu formatu LCD ekrane. Be to, ši ruletė yra aprūpinta lazeriniu matuokliu ir taip pat puikiai tinkama išmatuoti ne vien tik tiesių, bet ir apvalių ar kitos formos objektų ilgį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Measure King 3-in-1“ specifikacijos

  • Darbo režimai: standartinė ruletė; matavimas naudojant korpuse integruotą ratuką; lazerinis matavimas.
  • Tikslumas: 1/100 colio dalis (0.254 mm).
  • Papildomos funkcijos: lazerinis matavimas; LCD ekranas pateikiantis matavimo rezultatą skaitmeniniu formatu;
  • Korpusas: pagamintas iš ABS plastiko.
  • Matmenys ir svoris: 8,3 x 8,3 x 4 cm; 120 g.

„Measure King 3-in-1“ kaina

  • Lietuvoje neparduodama.
  • Gearbest“ – 14,50 €.
  • Dabar parduodama su 14% nuolaida, į Lietuvą siunčiama nemokamai.

Nesvarbu kuo užsiimate įprastai, tačiau greičiausiai sutiksite, kad metrą ar ruletę bent kartais į rankas tikrai tenka paimti. Paprastos ruletės dažnu atveju pakanka, tačiau dabar už tą pačią kainą galite įsigyti šiuolaikinę skaitmeninę ruletę „Measure King 3-in-1“.

Jeigu standartinę ruletę pritaikysite tik pagal įprastą paskirtį, tai „Measure King 3-in-1“ maloniai nustebins net ir tada, kai norėsite išmatuoti tikrai sudėtingų objektų matmenis.

„Measure King 3-in-1“ bene labiausiai garsėja dėl integruoto pašvietimą turinčio LCD ekrano, kuriame skaitmeniniu formatu visuomet galėsite peržiūrėti savo atlikto matavimo rezultatą. Tai yra ne tik patogu, bet ir maksimaliai tikslu – skaitmeninis matavimas tikrai yra kur kas tikslesnis nei rodmenų nuskaitymas vizualiai.

Pirkėjai šią ruletę itin greitai pamėgo dar ir dėl tos priežasties, nes jis yra aprūpinta lazeriu, kuris šiuo atveju atstumą leidžia išmatuoti tiesiog nuotoliniu būdu. Įdomu, kad paprastai už lazerinį matuoklį tenka mokėti kur kas daugiau, nei už „Measure King 3-in-1“ ruletę su integruotomis papildomis funkcijomis bei lazeriniu matuokliu.

Galiausiai norisi pridėti, kad greta įprasto ruletei matavimo būdo „Measure King 3-in-1“ ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes korpuse turi integruotą specialų ratuką. Būtent jo pagalba galima išmatuoti bet kokio daikto matmenis tiesiog judant per jo paviršių. Tenka pripažinti, kad tai išties išskirtinė funkcija, nes paprastai matavimo ratukai būna santykinai dideli ir dažniausiai tinkami naudoti tik lauko sąlygoms matuojant didelius atstumus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(5)
(4)

Komentarai ()