Anonsas, kokio seniai jau nebuvo: daugybę sporto režimų turintis išmanusis laikrodis, kuris analizuoja visas įmanomas miego fazes, o algoritmas kurtas kartu su Harvardo mokslininkais („Huawei Honor Watch Magic“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video, 24% nuolaida)  ()

„Huawei Honor Watch Magic“ – tai naujos kartos išmanusis laikrodis, kuris garsėja solidžiu dizainu, dideliu 1,2 colių įstrižainės lietimui jautriu AMOLED ekranu bei itin plonu vos 9,8 milimetrus siekiančiu korpuso storiu. Šis išmanusis laikrodis turi integruotą pulsometrą ir taip pat palaiko sporto režimus, todėl esant reikalui gali būti naudojamas ir vietoje fizinio aktyvumo asistento.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Huawei Honor Watch Magic“ specifikacijos

  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, nueito atstumo matavimas, širdies ritmo matavimas, sudegintų kalorijų skaičiavimas, miego kokybės sekimas.
  • Sporto režimai: daugiau nei 10 - bėgimo, ėjimo, žygiavimo, važiavimo dviračiu, plaukimo ir kt.
  • Žinutės ir pranešimai: skambučiai, žinutės.
  • Papildomos funkcijos: NFC mokėjimai; integracija su AliPay; pilnavertis vietovės nustatymas naudojant GPS, GLONASS ir Galileo palydovines sistemas; lengvai keičiama apyrankė.
  • Ekranas: 1,2 colių AMOLED, 360 x 360 taškų raiškos, 326 PPI, lietimui jautrus. Ekranas įsijungia pakėlus ranką arba aktyvavus meniu.
  • Atsparumas: 5ATM.
  • Baterija: 178 mAh talpos baterija, kurios užtenka maždaug savaitei.
  • Medžiagos: silikoninė apyrankė, iš 316L nerūdijančio plieno pagamintas korpusas.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.2
  • Suderinamumas: tinka tiek „Android“, tiek „iOS“ platformos.
  • Jutikliai: žingsniamatis, pulsometras (Huawei TruSeen 3.0), miego sekimas (TruSleep 2.0)
  • Matmenys ir masė: 4,28 x 4,28 x 0,98 cm, 32 g.

„Huawei Honor Watch Magic“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest“ – 133,18 €.
  • Dabar parduodamas su 24% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu nemokamai.

Išmaniųjų laikrodžių pasirinkimas Kinijoje yra iš tiesų labai platus. Pavyzdžiui, gerai visame pasaulyje žinomas gamintojas „Huawei“ savo naujos kartos išmanųjį laikrodį „Huawei Honor Watch Magic“ taip pat nusprendė platinti Kinijos elektroninėse parduotuvėse. Neabejojame, kad šis išmanusis laikrodis gali sudominti net ir didžiausius skeptikus, nes „Huawei Honor Watch Magic“ išskirtinis tampa dėl naudojamų „Huawei“ patentuotų techninių sprendimų.

Vienam jų yra suteiktas „TruSeen 3.0“ pavadinimas. Pastarasis techninis sprendimas užtikrina sklandų pulsometro darbą bei tikslius matavimo rezultatus. „Huawei“ tvirtina, kad tai „Huawei Honor Watch Magic“ išmaniajame laikrodyje pavyko pasiekti panaudojus inovatyvius daviklius ir dirbtiniu intelektu pagrįsta automatiškai besimokantį rezultatus apdorojantį algoritmą.

Šis išmanusis laikrodis taip pat gali pasigirti integruotu NFC ryšio moduliu.

Žinoma, kur kas didesnį išskirtinumą „Huawei Honor Watch Magic“ suteikia „TruSleep 2.0“ techninis sprendimas. Šį išskirtinį miego analizės įrankį „Huawei“ sukūrė kartu su Harvardo mokslininkais. „TruSleep 2.0“ ypatingas dėl tos priežasties, nes sugeba analizuoti visas įmanomas miego fazes ir dar gali pateikti daugiau nei 200 įvairių pasiūlymų norintiems geriau išsimiegoti.

„Huawei Honor Watch Magic“ abejingų taip pat nepalieka dėl savo itin plono korpuso. Pavyzdžiui, jeigu šio išmaniojo korpuso storis siekia vos 0,98 centimetro, tai kito populiaraus dar visai neseniai pasirodžiusio išmaniojo laikrodžio „Microwear L5“ korpuso storis yra net 1,33 cm.

Sau lygių konkurentų „Huawei Honor Watch Magic“ dar neturi ir dėl tos priežasties, nes yra vienas pirmųjų išmaniųjų laikrodžių rinkoje, kuris yra suderinamas su GPS, GLONASS ir Galileo palydovinėmis sistemomis.

Galiausiai dar norisi paminėti gerai laikančios baterijos privalumus (atlaiko iki 7 dienų, naudojant visą funkcionalumą maksimaliai iki 10 val.), daugiau nei 10 skirtingų sporto režimų palaikymą bei 1,2 colių įstrižainės AMOLED tipo ekrano patikimumą ir naudą, tiek vasaros, tiek žiemos sezonu (nėra kristalų – neužšąla, geras matomumas saulės atokaitoje).

„Huawei Honor Watch Magic“ atsiliepimai

Išmanusis laikrodis „Huawei Honor Watch Magic“ prekyboje pasirodė gruodžio mėnesio pradžioje, tačiau jau spėjo susilaukti pirmųjų pirkėjų įvertinimų. Daugelis jų įžvelgia „Huawei Honor Watch Magic“ privalumus, o didelių pastabų šiam išmaniam laikrodžiu neturi.

  • Claudiu. Tai puikios kokybės ir labai lengvai naudojamas išmanusis laikrodis. Esu be gal patenkintas miego sekimo funkcija, integruotais sporto režimais bei pulsometru. Ypatingai vertinu „Huawei Honor Watch Magic“ dizainą, tačiau norėčiau lengviau valdomos programinės įrangos. Pabrėžiu, kad šis išmanusis laikrodis neturi SIM kortelės, todėl gali būti naudojamas tik skambučiams atmesti ar žinutėms skaityti.
  • Mangirdas. Labai geras išmanusis laikrodis. „Huawei Honor Watch Magic“ baterija be jokių didelių problemų atlaiko daugiau nei 4 dienas. Šiuo atveju problema yra tik tokia, kad „Huawei Honor Watch Magic“ nėra sukurtas ant „Android Wear“ platformos pagrindo, todėl negali būti naudojamas su papildomomis trečiųjų šalių taikomosiomis programomis. Vis dėlto vis tiek esu pilnai patenkintas savo pasirinkimu įsigyti šį išmanųjį laikrodį.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(5)
(4)

Komentarai ()