GeeKmaxi skelbia didžiausią pusmečio „Sports & Outdoors Tech“ išpardavimą: elektriniai paspirtukai, dviračiai, riedlentės, dulkių siurbliai ir kiti naudingi daiktai - viskas iš ES sandėlių ir dar su nuolaidų kuponais (Video)  ()

GeeKmaxi.com pasiūlymai:

- „Xiaomi Roborock S55 Robot Vacuum Cleaner 2“ - naujos kartos robotas dulkių siurblys iš Vokietijos sandėlio;

- „Xiaomi Jimmy JV51“ - belaidis, rankinis dulkių siurblys iš Vokietijos sandėlio;

- „Xiaomi Jimmy Washing Gun“ - plovimo įranga iš Vokietijos sandėlio;

- speciali akcija „Kuugo“ elektriniams paspirtukams, elektriniams dviračiams, riedlentėms ir kt.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Roborock S55 Robot Vacuum Cleaner 2“ - naujos kartos robotas dulkių siurblys

Su nuolaidos kuponu hDchDkzU bus pritaikyta 20 eurų nuolaida, tad galutinė kaina sieks 369,99 €.

Iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių. Europietiška garantija.

„Xiaomi Roborock S55 Robot Vacuum Cleaner 2“ arba tiesiog „Roborock S55“ yra išmanus robotas dulkių siurblys ir galima drąsiai sakyti, kad tai vienas geriausių rinkoje robotų dulkių siurblių tokioje kainų kategorijoje.

Beje, „Roborock S50“ ir „Roborock S55“ yra vienas ir tas pats robotas dulkių siurblys. Skirtumas tik tas, kad „Roborock S55“ yra juodos spalvos, o „Roborock S50“ - baltos.

Grįžtant prie „Roborock S55“, tai jis gali veikti visiškai savarankiškai. Pagrindinės funkcijos valdomos programėle, kurioje galite „Roborock S55“ nurodyti kada ir kur valyti namus.

Važinėja „Roborock S55“ pagal iš anksto sudarytą maršrutą - antrą kartą išvalytos vietos nesiurbia. Tai reiškia, kad visos grindys yra vienodai gerai išvalomos.

Jis susidaro virtualų namų žemėlapį ir jį atidžiai seka, kad efektyviai išvalytų visas grindis. Galiausiai, kai baterijoje senka energija, robotas pats sugrįžta į įkrovimo stotelę, kur ir yra įkraunama baterija.

Kalbant apie techninius „Xiaomi Roborock S55 Robot Vacuum Cleaner 2“ dalykus, tai jis turi 58 W galios elektrinį variklį, o siurbimo galia siekia 2000 PA. 

Taip pat palaiko 4 siurbimo režimus: nuo tyliausio iki galingiausio, sudaro virtualų žemėlapį, turi plaunamą HEPA filtrą, perlipa 2 cm kliūtis, turi apsaugas bei jutiklius, kurie apsaugo nuo trankymosi į baldus ir kritimo nuo laiptų, pats sugrįžta prie įkrovimo stotelės, 5200 mAh baterijos pakanka 2,5 valandoms darbo, plauna ir siurbia grindis, turi 480 ml talpos atliekų dėžutę ir 140 ml vandens talpą, palaiko „Mi Home“ ir „Mijia“ programėles.

„Xiaomi Roborock S55 Robot Vacuum Cleaner 2“ yra išmanus ir tiesiog puikus namų tvarkymo pagalbininkas.

Šioje apžvalgoje galite detaliai susipažinti su šiuo robotu dulkių siurbliu ir pamatyti, kaip jis darbuojasi:

„Xiaomi Jimmy JV51“ - belaidis, rankinis dulkių siurblys

Su nuolaidos kuponu uMyD5kXH bus pritaikyta 20 eurų nuolaida, tad galutinė kaina sieks 139,99 €.

Iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių. Europietiška garantija.

„Xiaomi Jimmy JV51“ – tai belaidis rankinis dulkių siurblys, skirtas įprastam buitiniam naudojimui.

Šis įrenginys yra universalus, gali veikti tiek kaip trumpas prietaisas baldams valyti, tiek kaip didelis dulkių siurblys grindims. Jis stebina savo baterijų talpa, priedais ir kaina.

„Jimmy JV51“ variklio galia siekia net 400 W, o siurbimo galia galingiausiu režimu pasiekia net 18.5 kPa. Siurblio baterijų talpa siekia net 2500 mAh, todėl su pilna baterija gali dirbti 45 minutes.

Verta pabrėžti, kad „Jimmy JV51“ turi HEPA filtrą, kuris pašalina 99,97 % bent 0,3 mikronų dydžio dalelių.

Taip pat turi 0,5 litrų dulkių talpą, kurią yra lengva ištuštinti ir išplauti. Ji yra permatoma, todėl lengva pastebėti, kada prisipildo.

Galiausiai, „Jimmy JV51“ turi 4  antgalius tarp kurių yra ir specialus baldams, šalinantis ir erkutes.

„Xiaomi Jimmy JV51“ yra puikus dulkių siurblys, siurbiantis galingai ir efektyviai. Jį patogu naudoti tiek valant grindis, tiek ir baldus.

Ergonomiška rankena, sumontuota 65 laipsnių kampu, tausoja riešus ir suteikia papildomo patogumo. Visos šios savybės lemia, kad „Jimmy JV51“ yra labai mėgstamas pirkėjų.

„Xiaomi Jimmy Washing Gun“ - plovimo įranga

Su nuolaidos kuponu G6iz9Qvm bus pritaikyta 14 eurų nuolaida, tad galutinė kaina sieks 129,99 €.

Iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių. Europietiška garantija.

Didžiuosiuose Lietuvos miestuose automobilio plovimas plovyklose jau tapo įprastu reiškiniu. Vis dėlto, kartais pasitaiko tokių situacijų, kai plovyklos artimiausiu spinduliu rasti nepavyks ar tiesiog nesinori į ją važiuoti. Esant tokioms situacijos gali itin pravesti mobili plovimo įranga iš Kinijos „Jimmy Washing Gun“.

Didžiausias šios plovimo įrangos privalumas yra tai, jog ji nereikalauja elektros šaltinio. Energija „Jimmy Washing Gun“ šiuo atveju teikia 12500 mAh talpos baterija. Pastarosios baterijos energijos pakanka dviem automobiliams nuplauti.

Tuo tarpu šios baterijos įkrovimas užtrunka apie 2,5 valandos ir yra atliekamas naudojant specialų komplekte pridedamą įkroviklį.

Svarbu pabrėžti dar ir tai, kad „Jimmy Washing Gun“ neteršia gamtos. Ši plovimo įranga gali naudoti vandenį tiek iš vandens telkinių, tiek iš kibiro ar vandens čiaupo. Kitaip sakant, automobilio plovimas šiuo atveju yra atliekamas grynu vandeniu be jokių papildomų cheminių priemonių. Bet jei norėsite, galima išpurkšti ir šampūną.

„Jimmy Washing Gun“ turi galingą 180 W variklį, todėl gali sukurti net 2,2 MPa siekiantį vandens slėgį ir per valandą sugeba aptarnauti apie 180 litrų vandens. Tokio „Jimmy Washing Gun“ pajėgumo pilnai pakanka net ir didžiausiam purvui nuplauti.

Žinoma, tai neprilygsta automobilio plovyklos siūlomam pajėgumui, tačiau esant prie ežero ar gamtoje, „Jimmy Washing Gun“ plovimo įranga tikrai yra pati geriausia įmanoma alternatyva. Tiesa, tokiais atvejais reikia žiūrėti taisykles, kad nepažeistumėte jų reikalavimų ir negautumėte baudos.

Svarbu pabrėžti dar ir tai, kad „Jimmy Washing Gun“ iš karto atkeliauja su specialia talpa putoms laikyti. Kitaip sakant, naudojant visas šios plovimo įrangos funkcijas galima gauti rezultatą prilygstantį pilnai automobilio plovyklos programai.

Tai yra įmanoma dėl tos priežasties, nes „Jimmy Washing Gun“ užtikrina ne tik pakankamą vandens slėgį ir apiplovimą putomis, bet dar siūlo ir penkis skirtingus vandens purškimo antgalius.

Gamintojas tvirtina, kad šis plovimo įrangos funkcionalumas gali praversti ne tik plaunant automobilį. „Jimmy Washing Gun“ gali tapti puikiu pagalbininku ir tada, kai norėsite nuplauti namų terasos langus ar tiesiog greitai palaistyti augalus darže.

„Sports & Outdoors Tech“ išpardavimas

Jei jūsų dulkių siurbliai ir plovimo įranga nesudomino, tai Geekmaxi turi dar vieną labai intriguojantį pasiūlymą.

Dabar vyksta „Sports & Outdoors Tech“ išpardavimas ir per jį taikoma speciali akcija „Kuugo“ elektriniams paspirtukams, elektriniams dviračiams, riedlentėms ir kt.

Sąlygos yra labai paprastos. Visos prekės parduodamos iš ES sandėlių, joms yra taikomos nuolaidos, bet perkant bet kurį „Kuugo“ elektrinį paspirtuką ir išleidžiant ne mažiau, kaip 299 eurus - bus suteikiama papildoma 20 eurų nuolaida. 

O jei bus perkama bet kuri prekė ir išleidžiama daugiau nei 500 eurų - Geekmaxi padovanos belaidę garso kolonėlę „Tronsmart Element Force Bluetooth Speakers“. Visą detalią informaciją apie „Sports & Outdoors Tech“ išpardavimą, geriausius pasiūlymus ir sąlygas rasite čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()