Naujos kartos langų valymo robotas su 2800Pa siurbimo galia, gali valyti net ir plyteles, o dabar iš Lenkijos sandėlio – jokios rizikos dėl mokesčių („Liectroux X6“ kaina, Specifikacijos, Video)  (2)

„Liectroux X6“ – tai langų valymo robotas, kuris išsiskiria 2800 Pa vakuuminio siurbimo galia, optimaliais korpuso matmenimis bei santykinai tyliu 60 dB neviršijančiu darbu. Be to, šis langų valymo robotas naudoja mikropluošto šluostes ir nutrūkus elektros tiekimui naudodamas integruotą bateriją dar gali veikti iki 20 minučių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Liectroux X6“ specifikacijos

  • Galia: 65 W elektrinė galia, vakuuminio siurbimo galia – 2800 Pa.
  • Valymo greitis: 1 kvadratinis metras per 2,4 min.
  • Valymo būdas: mikropluošto šluostė, tvirtinama prie roboto pagrindo.
  • Valdymas: komplekte pridedamu pulteliu.
  • Triukšmo lygis: 60 dB.
  • Maitinimas:  visada privalo būti prijungtas maitinimo laidas (100 – 240 V), tačiau taip pat turi apsauginę bateriją, kuri nutrūkus elektros tiekimui įrenginiu dar leidžia veikti iki 20 min.
  • Išskirtinės savybės: tylus; naudoja mikropluošto šluostes; didelė siurbimo galia; tinka ne tik langų, bet ir keramikos, medžio, marmuro valymui.
  • Matmenys ir masė: 24 x 24 x 10 cm; 1,2 kg.

„Liectroux X6“ kaina

  • Gearbest“ – 146,34 €.
  • Dabar parduodamas su 52% nuolaida
  • iš Lenkijos sandėlio
  • Nemokamas siuntimas
  • Lietuvoje neparduodamas.

Langų valymo robotai susilaukia vis daugiau pripažinimo, nes padeda taupyti laiką. Susidomėjimas šio tipo robotais auga dar ir dėl tos priežasties, nes langų valymas yra nepatogus ir sunkus darbas, o valant išorę, dar ir pavojingas. Kadangi langų valymo robotai vis dar nėra itin populiarūs Lietuvoje, jų kol kas tenka dairytis Kinijoje.

Pavyzdžiui, jeigu ieškote pakankamai galingo, funkcionalaus ir tuo pačiu pagal kainą konkurencingo rinkoje langų valymo roboto, tuomet būtinai rekomenduojame atkreipti dėmesį „Liectroux X6“. Šis langų valymo robotas yra aprūpintas visomis svarbiausiomis funkcijomis, todėl tikrai neturėtų nuvilti net ir pakankamai išrankių pirkėjų. Be to, šiuo metu jis yra pristatomas iš Lenkijos sandėlio, todėl muitų pavojus negręsia.

Pradėti reikėtų nuo to, jog „Liectroux X6“ langų valymo robotas turi pakankamai galingą variklį, kuris šiuo atveju leidžia pasiekti net 2800 Pa vakuuminio siurbimo galią. Tai iš tiesų svarbus akcentas, kuris garantuoja, kad langų valymo robotas prie lango laikysis maksimaliai tvirtinai ir taip pat bus pajėgus nuvalyti visus įmanomus nešvarumus.

Pristatant „Liectroux X6“ gamintojas akcentuoja, jog esant poreikiui šis langų valymo robotas taip pat gali būti naudojamas ir kitų paviršių valymui. Pavyzdžiui, be stiklo „Liectroux X6“ puikiai tinka keramikiniams, mediniams bei marmuriniams paviršiams valyti.

Gamintojas dar akcentuoja ir „Liectroux X6“ mažas energijos sąnaudas. Šio langų valymo roboto elektrinė galia siekia 65 W, o tai pagal gamintojo skaičiavimus reiškia, kad „Liectroux X6“ be pertraukos dirbdamas 13 valandų sunaudotų tik apie 1 kWh elektros energijos.

Greta to dar norisi atkreipti dėmesį ir į tai, jog darbo metu šis langų valymo robotas skleidžia vos 60 dB triukšmą. Palyginimui, bibliotekoje, kurioje, atrodytų, yra pakankamai tylu įprastai triukšmo lygis siekia apie 50 dB.

„Liectroux X6“ taip pat garsėja dar ir tuo, jog geba dinamiškai kontroliuoti traukos jėga prie paviršiaus tais atvejais, kai pajaučia, kad jos dydis yra nepakankamas. Tuo tarpu, šio langų valymo roboto sparta skųstis taip pat negalima, nes per 2,4 minutės „Liectroux X6“ geba nuvalyti 1 m2 plotą. Žinoma, tai nėra pats geriausias rezultatas rinkoje, tačiau tikrai pakankamas vidutinio dydžio langams valyti.

Galiausiai svarbu pridėti dar ir tai, kad „Liectroux X6“ turi integruotą bateriją. Pastaroji baterija praverčia tada, jeigu netikėtai dingsta pastovus elektros energijos tiekimas. Nors gamintojas šiuo atveju baterijos talpos nenurodo, tačiau tvirtina, jog esant kritinei situacijai „Liectroux X6“ langų valymo robotas naudodamas integruotos baterijos energiją dar gali veikti apie 20 minučių.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai (2)