Skelbiama mažiausia kaina turbūt geriausiam 2019 m. anonsuotam sauso valymo robotui siurbliui – 2000Pa galia, net 550 ml dulkių talpa, lazerinė navigacija ir optimizuotas algoritmas („360 S5 Robot Vacuum“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„360 S5 Robot Vacuum“ – tai itin galingas net 2000 Pa siurbimo galia išsiskiriantis išmanusis dulkių siurblys, kuris maksimaliai skleidžia ne didesnį nei 65 dB triukšmą. Šis išmanusis dulkių siurblys turi net 550 ml dulkių surinkimo talpą ir 40 m2 butą gali išsiurbti vos per 20 minučių. Tokį rezultatą padeda pasiekti sudaromas virtualus patalpos žemėlapis bei dinamiškas maršruto planavimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „360 S5 Robot Vacuum“ specifikacijos

  • Galia: 30W elektrinė galia; 2000 Pa siurbimo galia.
  • Režimai: 4 siurbimo rėžimai (Edge Cleaning, Auto Cleaning, Spot Cleaning, Customized Cleaning.).
  • Virtualus patalpų žemėlapis: yra; Localization and Mapping (SLAM) algoritmas lazerio pagalba sudaro virtualų patalpos žemėlapį, suplanuoja maršrutą ir sugeba atsiminti išvalytą plotą, tad niekad vieno valymo metu nesiurbia tos pačios vietos 2 kartus.
  • Garsas: mažesnis nei 65 dB.
  • Filtras: plaunamas Hepa filtras.
  • Apsaugos: robote esantys jutikliai leidžia orientuotis ir atpažinti erdvę – robotas neatsitrenkia į sienas ar baldus, taip pat nenukrenta nuo laiptų.
  • Dulkių dėžutės talpa: 550  ml.
  • Vandens talpa: nėra;
  • Baterija: 2600 mAh; vienu įkrovimu gali darbuotis iki 110 min.
  • Valdymas: galima valdyti per telefoną, naudojant „360Smart“ programėlę. Suderinama su „iOS“ ir „Android“.
  • Išskirtinės savybės: keičiamas galios lygis; savaime grįžta pasikrauti į stotelę; lengvai įveikia kliūtis, kurių aukštis iki 2 cm.; siurbimas mažiausia galia sukelia vos 20 dB triukšmą; itin greitas ir efektyvus siurbimas dėl sudaromo virtualaus žemėlapio ir atliekamo maršruto planavimo.
  • Pakuotė: siurblys robotas, filtras, maitinimo adapteris, įkrovimo stotelė, dulkių surinkimo talpa, .angliška instrukcija
  • Matmenys ir masė: 35 x 35 x 10 cm; 3,6 kg.

„360 S5 Robot Vacuum“ kaina

  • Gearbest“ – 269,70 €.
  • Mažiausia kaina - anonso metu kainavo apie 350€, dabar parduodamas su 23% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai prioritetine linija.
  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Palyginimui „360 S6 Robot Vacuum“ – 314€ ; „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ - 249,08 €;

Išmanusis dulkių siurblys „360 S6 Robot Vacuum“ maždaug prieš metus daugelį nustebino labai gera kaina ir didele 1800 Pa siekiančia siurbimo galia. Tuo tarpu šiais metais tas pats gamintojas demonstruoja naujus savo pasiekimus tik jau su naujos versijos išmaniuoju dulkių siurbliu „360 S5 Robot Vacuum“.

Šis naujos kartos išmanusis dulkių siurblys siūlo net 2000 Pa siekiančią siurbimo galią ir senesnės kartos „360 S6 Robot Vacuum“ dulkių siurblį nurungia dėl tos priežasties, nes turi 550 ml dulkių surinkimo talpą.

„360 S5 Robot Vacuum“ dulkių surinkimo talpa padidėjo 150 ml, ją lyginant su „360 S6 Robot Vacuum“ išmaniuoju dulkių siurbliu.

Verta atkreipti dėmesį į naujojo roboto siurblio pavadinimą. Iš pirmo žvilgsnio gamintojo logika parinkti pavadinimus labai įdomi – atnaujintą modelį pavadino S5, kai senesnis modelis turėjo pavadinimą S6. Tačiau tai turi priežastį – senesnės kartos „360 S6 Robot Vacuum“ yra universalesnis, nes turi drėgno valymo funkciją, o štai naujasis „360 S5 Robot Vacuum“ jau tokios galimybės neturi, tačiau vietoje to pasižymi geresnėmis charakteristikomis ir mažesne kaina. Tad tai tarsi paprastesnė siurblio versija. 

Trumpai tariant, jeigu nereikia šlapio grindų valymo, tuomet „360 S5 Robot Vacuum“ tikrai taps geresniu pasirinkimu. Priešingu atveju geresniu pasirinkimu vis dar išlieka „360 S6 Robot Vacuum“, tačiau už jį teks mokėti 40-50 eurų daugiau.

Vis dėlto praktika rodo, kad dažnas pirkėjas įprastai renkasi sausą valymą, o šlapias valymas apsiriboja tik pabandymu – dažnam pabosta pildyti vandens talpą ir plauti šluostes. Tai yra dar vienas tvirtas argumentas, kuris suteikia pranašumą „360 S5 Robot Vacuum“ ir taip pat dar leidžia sutaupyti.

Pagal galimybes  „360 S5 Robot Vacuum“  primena robotą siurblį „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ – ta pati siurbimo galia, virtualus žemėlapis, be drėgno valymo funkcijos, bet jį pralenkia kitais parametrais – didesnė dulkių talpa, geriau įveikiamo kliūtys, optimizuotas valymo žemėlapis.

Būtina paminėti, kad „360 S5 Robot Vacuum“ laisvai gali įveikti 2 centimetrų aukščio kliūtis, kai tuo tarpu senesnės kartos išmanusis dulkių siurblys įveikia tik 1,5 cm aukščio kliūtis. Be to, gamintojas taip pat atnaujino „360 S5 Robot Vacuum“ daviklius, todėl šis išmanusis dulkių siurblys dar tiksliau aptinka kliūtis ir kitus nenumatytus pavojus.

Įdomu yra ir tai, kad 2000 Pa didesnę siurbimo galią turintis „360 S5 Robot Vacuum“ taip pat skleidžia ne didesnį nei 65 db triukšmą, t. y. kaip ir anksčiau pristatytas išmanusis dulkių siurblys „360 S6 Robot Vacuum“.

Be to, „360 S5 Robot Vacuum“ turi kelis veikimo režimus - jei veikia tyliausiu įmanomu režimu, tuomet jo sukuriamas triukšmo lygis netgi neviršija 20 dB.

Gamintojas taip pat tvirtina, kad „360 S5 Robot Vacuum“ turi atnaujintus virtualaus žemėlapio sudarymo ir išmanaus maršruto planavimo algoritmus.

Šie pakeitimai 40 m2 būtą leidžia išvalyti vos per 20 minučių.

Palyginimui galima pridėti tai, jog tie siurbliai, kurie neturi virtualaus žemėlapio sudarymo funkcijos ir patalpą valo chaotiškai, tokį plotą išvalyti prireiktu bent jau 60 minučių.

Grįžtant prie „360 S5 Robot Vacuum“ ir „360 S6 Robot Vacuum“ palyginimo svarbu pabrėžti, kad senesnės kartos išmanusis dulkių siurblys taip pat turi ir 150 ml vandens talpą, tad jis gali grindis valyti ir drėgnuoju būdu. Tuo tarpu, „360 S5 Robot Vacuum“ šią netektį kompensuoja didesne dulkių surinkimo talpa.

 „360 S5 Robot Vacuum“ atsiliepimai

Išmanusis dulkių siurblys „360 S5 Robot Vacuum“ maloniai stebina gerais pirkėjų atsiliepimais. Įdomu, kad bent jau kol kas „360 S5 Robot Vacuum“ iš pirkėjų gauna tik aukščiausia įvertinimą, kas reiškia, jog šiuo metu šis išmanusis dulkių siurblys turi maksimalų 5 žvaigždučių įvertinimą.

  • Cheryl. Jeigu ieškote tikrai gero išmaniojo dulkių siurblio, tuomet „360 S5 Robot Vacuum“ tikrai puikiai gali patenkinti jūsų poreikius. Pirmą kartą paleidus „360 S5 Robot Vacuum“ visų pirma jis susidaro virtualų patalpų žemėlapį, įvertina kliūtis. Toks sprendimas padeda taupyti laiką vėliau. Esu be galo patenkinta „360 S5 Robot Vacuum“ darbo rezultatais.
  • Charles. Labai gražus dizainas. Mano atveju šis išmanusis dulkių siurblys pilnai išsiurbia mano kambarį per 20 minučių. Taip pat galiu patvirtinti, kad virtualus žemėlapis suteikia neįtikėtinai daug pranašumų. Kiek rodo mano patirtis, kiti išmanieji dulkių siurbliai tokio virtualaus žemėlapio funkcionalumo tikrai nesiūlo.
  • Dannis. Puikus pasirinkimas už labai racionalią kainą. Šis išmanusis dulkių siurblys yra lengvai paruošiamas darbui, išsiskiria labai geru darbo našumu ir neįtikėtinai didele siurbimo galia. Taip pat noriu pagirti greitą pristatymą ir gražų dizainą. Nuo šiol tai mėgstamiausias mano namų aksesuaras.
  • Mary. Tiesiog dievinu šį išmanųjį dulkių siurblį, nes jis ženkliai sumažino mano namų buities darbams skiriamą laiką. Man patinka, kad „360 S5 Robot Vacuum“ leidžia taikomojoje programoje nurodyti vietas, kurias reikia išsiurbti. Atitinkamai lygiai taip pat galiu nurodyti ir tas vietas, kurias noriu, jog „360 S5 Robot Vacuum“ paliktų nesiurbtas.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(2)
(-2)

Komentarai ()