Anonsuotas itin geros kainos TV priedėlis su „Android 9.0“ – idealus pasirinkimas tiems, kam reikia TV priedėlio naršymui internete, muzikos klausymui, nuotraukų peržiūrai („HK1 Lite“ kaina, Specifikacijos)  ()

„HK1 Lite“ – tai ekonominės klasės TV priedėlis su „Android 9.0“ operacine sistema, kuris puikiai tinka naršymui internete, muzikos klausymui, nuotraukų peržiūrai ar kitų ne itin resursams reiklių taikomųjų programų naudojimui. Kitaip sakant, šis TV priedėlis nėra itin galingas, todėl tikrai netaptų pačiu geriausiu pasirinkimu žaidimų ar itin aukštos raiškos (4K / 8K) vaizdo turinio mėgėjams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „HK1 Lite“ specifikacijos

  • Garsas ir vaizdas: suderinamumas su 5.1 garso sistemos, 4K raiška.
  • Procesorius: 4 branduolių „RK3228A“.
  • Vaizdo plokštė: „ARM Mali-450MP2“.
  • Atmintis: 2 GB RAM; 16 GB ROM; Micro SD kortelė iki 32 GB.
  • Ryšiai: WiFi, Ethernet (100 Mbps, RJ-45).
  • OS: „Android 9.0“.
  • Išskirtinės savybės: turi skaitmeninį laikrodį, gali būti prijungiamas tiek laidiniu, tiek belaidžiu būdu, mažų gabaritų korpusas.
  • Korpusas: pagamintas iš plastiko.
  • Jungtys: HDMI, RJ-45, AV, USB 3.0, OTG (USB 2.0),  Micro SD.
  • Komplektacija: HDMI kabelis, Europos rinkai pritaikytas maitinimas, nuotolinis valdymo pultelis.
  • Matmenys ir masė: 11 x 11 x 2,5 cm, 150 g.

„HK1 Lite“ kaina

  • „Gearbest“ – 26,42 €.
  • Dabar parduodamas su 12% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Televizoriai gana sparčiai keičiasi, todėl labai tikėtina, kad net ir tuo atveju, jeigu naudojate išmanųjį televizorių, jis jau negali pasiūlyti jums to, ką patys naujausi rinkoje pasirodę išmanieji televizoriai. Džiugu, kad pirkti naują televizorių iš tikrųjų nėra didelės prasmės, nes trūkstamą funkcionalumą pilnai gali pasiūlyti ir ženkliai mažiau kainuojantys TV priedėliai.

Pavyzdžiui, jeigu nesate didelis itin aukštos 4K ar 8K raiškos vaizdo įrašų mėgėjas, o TV priedėlį dažniau planuojate naudoti naršymui internete, muzikos klausymui, nuotraukų peržiūrai ar kitų ne itin resursams reiklių taikomųjų programų naudojimui, tuomet šiuo metu tikrai turėtumėte atkreipti dėmesį į „HK1 Lite“ TV priedėlį.

„HK1 Lite“ TV priedėlis neišsiskiria itin dideliu našumu, tačiau vertas dėmesio jau vien dėl to, nes yra aprūpintas bene naujausios kartos „Android 9.0“ operacinės sistemos versija. Tai reiškia, jog įsigijus šį TV priedėlį savo televizoriuje galėsite turėti praktiškai tą patį funkcionalumą kaip ir naudodami „Android“ išmanųjį telefoną. Pavyzdžiui, muzikos klausimui galėsite naudoti „Spotify“, „Deezer“ ar „YouTube“ taikomąsias programas, naršymui internete „Chrome“, o serialų peržiūrai „Netflix“.

Gamintojas tvirtina, jog šis TV priedėlis palaiko 4K raiškos vaizdo turinį, tačiau tai tikrai nėra pats geriausias pasirinkimas tiems, kuriems tokio tipo turinys yra prioritetas. Ir šiuo atveju tai tvirtinti galima dėl tos priežasties, nes „HK1 Lite“ aparatinė įranga yra gana ženkliai mažiau našesnė nei kitų brangesnių TV priedėlių, pavyzdžiui, įspūdingasis „Beelink GT-King Pro“, kiek senesnė versija „Beelink GT King“ arba visiškai karšta naujiena - „Magicsee N5 Plus“. Tačiau jie kainuoja 2-3, o kartais ir 5 kartus brangiau. Investuoti į tokią įrangą ne visada yra prasmė, tad tokią nišą ir užpildo „HK1 Lite“.

„HK1 Lite“ yra aprūpintas 2 GB operatyviąją RAM atmintine ir turi 16 GB vidinę atmintį. Galima pridėti dar ir tai, jog šiame TV priedelyje yra integruotas keturių branduolių „RK3228A“ centrinis procesorius bei „ARM Mali-450MP2“ vaizdo plokštė.

Tokių charakteristikų pilnai užtenka daugeliui užduočių atlikti, tačiau žaidimų bei itin aukštos raiškos vaizdo įrašų mėgėjai didelio malonumo naudodami „HK1 Lite“ nejaus. Tuo tarpu, visiems likusiems tai yra labai puikus pasirinkimas. Trumpai tariant, už ženkliai mažesnę kainą šis TV priedėlis leis pilnumoje mėgautis visu įprastai reikalaujamu funkcionalumu, kurį lygiai taip pat mažiau išrankus vartotojas gautų ir įsigydamas kur kas brangesnį TV priedėlį.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(4)
(-3)

Komentarai ()